Billige alternativer for Pool problemer

February 16

Bassenget Stell og vedlikehold kan være dyrt når du må bytte ut deler, kan det være et stort kjøp. Problemene med fine skitt, alger eller bakterier i vann kan løses med en billig kjemiske du holde rundt huset. Fikse din liner vil løse problemet med å kjøpe en ny. Et barns leketøy kan også erstatte en kostbar vare brukes til å fastsette problemer av flytende objekter i bassenget.

Dyre kjemiske problemer

Klor til å holde bassenget rent og fri for alger og skadelige bakterier. Klor solgt i bassenget butikkene kan bli svært kostbart, men er nødvendig å ta vare på problemet. Billige generiske husholdning blekemiddel kan gjøre samme som klor. Bruk blekemiddel med 5,25 prosent natriumhypokloritt for bassenget. Legge det til bassenget i de samme målene som klor. Kontroller at du ikke får duftende blekemiddel. Også holde deg unna "splash gratis" blekemiddel, som har en additiv gjøre blekemiddel en gooey konsistens.

Problemet med å kjøpe den dyre kjemiske kits for å teste bassenget kan fjernes hvis det er en nærliggende bassenget butikk. Sjansene er de gjør testing gratis; Dette er en tjeneste som de fleste av bassenget steder tilbyr. De håper du vil kjøpe fra dem hva du trenger å reparere vannet. Ta vann en gang i uken skal testes gratis. Hvis du trenger noe å balansere pH eller en annen kjemiske, kan du kjøpe den i små mengder som du trenger det.

Dyrt Liner problemer

Problemet med en revet eller revet liner kan koste mer enn strukturen av over bakken pool. Hvis det riper eller tårer, kan du oppdatere den i stedet for kjøpe en ny liner. For å få reparere sterkere, sette en vinyl lapp på både på innsiden og utsiden av duken. Selv med en stor rip, ta deg tid og forsterke av lapp begge sider. Du vil spare deg selv kostnadene for en ny liner.

Proaktiv mot problemer

Lang stang skimmer netto at du bruker til å ta blader, feil og smusspartikler av bassenget er dyre produkter å kjøpe. Ofte må byttes ut fordi nettingen riper. Ved hjelp av et barns plast sommerfugl netto, duct-tapet til en plast mopp eller kosten håndtaket, kan du utføre samme oppgave. Bruk en annen sommerfugl netto akkurat som kom for å gå rundt i bassenget mens øste ting ut.

Rengjøring inntak området bassenget filteret hver dag og tømme filter fangsten vil sette mindre belastning på filteret. Dette vil beskytte mot filteret brenne ut fra å bli pålagt tunge skattebyrder. Et problem med filteret kan bety måtte kjøpe en ny en, så som det er viktig. Tilbake vaske filteret i henhold til produsentens spesifikasjoner vil også hjelpe filteret vare lenger.