Billig lilla blomster

June 20

Billig lilla blomster

Gartnere kjøpe billig blomster bruke planter. Ettårige er billig blomster som gir langvarig, robust blomster for en blomstrende sesong. Det finnes mange typer lilla blomstring ettårige.

Typer

Billig lilla blomster inkluderer dverg centaurea eller blå (Centaurea arter), høy morgensol (Ipomoea purpurea) og petunias (Petunia x hybrida). Dverg centaureas er innfødte blomster til Europa og er en del av familien Asteraceae. Den høye morgensol fra Convolvulaceae familien er urfolk til Sentral-Amerika og Mexico. Petunias tilhører familien Solanaceae og kommer fra Sør-Amerika.

Identifikasjon

Dverg centaurea planter har en kompakt, buskete formasjon og vokse til å bli 10 til 20 inches høy, med lavendel - og fiolett-hued blomster. Den høye morgensol er en etterfølgende årlige vine som blomstrer med lilla blomster med årer av hvitt. Petunias er årlige blomster 6 til 18 inches høy med flat, åpnet lilla blomster.

Blomstrende sesonger

Dverg centaurea planter blomstrer fra våren til slutten av sommeren. Høye morgen herligheter danner trompet-formet blomster fra juli til September. Petunias blomstrer fra vår til sommer.