Billig landskap planter

July 1

Billig landskap planter

Hagearbeid er en morsom og givende bestrebelser. Det kan også være en dyr. Heldigvis er det mange måter å nyte hagearbeid uten å bruke mye penger. Mange gårder vil gi bort gratis gjødsel, kompost kan startes i en haug i hagen din og planter kan skaffes gjennom bytte, frø-start og shopping salg. Være pasient er nøkkelen når du starter en hage billig, som er villig til å gjøre noen av det harde arbeidet selv.

Frø

Starte frø er en svært billig måte å få planter startet. Enten du leter etter årlige blomster, stauder eller grønnsaker, kan alle typer landskap anlegg startes som et frø. Pakker av frø kan kjøpes i store rabatt butikker, dagligvarebutikker, hagesenter og online. Hvis du er villig til å håndtere muligheten for en lavere spiring pris, kjøpe utløpt frø. Butikker har vanligvis fjorårets frø sterkt rabatterte. De fleste av dem vil spire helt fint, men det er ingen garanti. Spør lokal mat butikker, hvis du kan kjøpe frø i bulk. Kjøpe frø av pund er mye billigere måte å få dem. Hvis du vil spare penger på Potter og skitt, få skitt ut din gårdsplass og bruke renset ut gamle yoghurt beholdere eller andre små plast beholdere plante dem i. Kjøp arv eller arvestykke varianter av frø og du vil kunne lagre frø fra planter du vokser og plante dem neste år, i stedet for å kjøpe mer.

Bytte

Holder en plante swap eller se etter en Internett eller lokalt. Mange vokse forskjellige stauder eller starte en masse frø som de ikke kan bruke. Tilby noe du har i overflod og bytte planter med andre. Dette er en flott måte å få allerede etablerte planter. Hvis du holder swap deg, kontakt ditt lokale hage klubben eller forlengelsen tjeneste og prøve og få dem engasjert. De vil være i kontakt med mange lokale gartnere som kan trolig legge rekke swap. Vurdere bytte frø med andre, også, hvis du lagrer din egen.

Dele

Dele planter du har som hostas, daylilies eller andre pærer. Mange pære - eller rhizome-baserte planter kan være gravd opp og delt etter at de har blomstret. Dette er en gratis måte å spre noen av disse planter rundt hagen din. Hold øye med din lokale rubrikkannonser, også. Ofte, vil noen tilbyr sine delt planter gratis hvis du komme og grave dem opp for dem.

Klaring Shopping

Mot slutten av mai eller juni, mange hagesenter og rabatt butikker prøver å kvitte seg med resten av deres planter og blomster ved å tilby store rabatter. Planter som var $4 et stykke går 2 for $1. Hvis du kan vente til senere i sesongen, dette er en god måte å få en stor rabatt. Se, også, for planter som ser ut som de sliter med. Selv tidlig i sesongen, kan du få en rabatt på planter som ikke gjør det bra. Hvis du har veldig grønne fingre og tror du kan gjenopplive dem planter, tilby å kjøpe dem i bytte for en rabatt. Butikken kan ta pengene du tilbyr i stedet for å kaste ut planter.