Bilde Collage ideer hjemme

September 23

Bilde Collage ideer hjemme

Bilde collage markere en gruppering av de beste bildene. Det er mange måter å vise og lage collager av bilder. Størrelsen på bildene, tilgjengelige ressurser og budsjettet for collage prosjektet spiller alle en rolle i hvordan du setter opp din collager for hjemmet. En vegg eller vise område for hjemmelaget bilde collage kan det ta sentrum i ditt hjem innredning.

Photo Frame Collage

I stedet for kjøpe en kjedelig collage foto rammen i butikken, lage dine egne med flere små rammer. Mange butikker selger sett bilderammer i samme stil og farge for relativt lave priser. Et annet alternativ er å samle gamle bilderammer du har som ligner og stil. Et friskt lag med maling hjelper dem ser ut som en gruppe, selv om er litt annerledes. Du kan knytte bildene til hverandre bak bruke maskinvare eller bare henge dem på veggen slik at kantene touch, gi illusjonen om at det er alle ett stykke.

Utklippsbok Collage

Scrapbooking trenger ikke å gå i en bok. Bruke samme utklippsbok teknikker du bruke for boksidene men henge den i en ramme i stedet. Du må måle bilderammen du så bakgrunnspapir sitter. Velg bildene du vil i collage som klistremerker, bånd og annen utsmykking. Hvis du forlater glasset i bilderammen, vil ikke du bruke en tredimensjonal pynt. Opprette Foto collage layout bruker til pynt. Plasser den innenfor rammen og henge den på veggen. Du kan opprette flere av disse utklippsbok collager hvis du har en stor vegg som du vil fylle.

Digital ramme Collage

Digitale bilderammer er et populært alternativ i en alder av teknologi. Som de fleste elektronikk, prisen på fotorammer fortsetter å falle. Dette gjør en tabletop digital fotoramme collage et alternativ. Ordne flere digitale fotorammer med varierende høyder på bordet. Du kan legge til høyde ved å plassere bøker eller bokser på bordet og dekke dem med stoff. Sted forskjellige sett med bilder på hver digital foto rammen for utvalg. Du vil også ønske å plassere delbildene nær en stikkontakt så du kan plugge dem inn. Denne digitale collage endres stadig, noe som gjør det til en oppmerksomhet fanget når du har selskap.