Bifold døren instruksjoner

June 5

Bifold døren instruksjoner

En bifold døren er en indre ofte brukt for skap, Klesvask og ovn rom. Fordi bifold dører er laget av to paneler hengslet i midten, er de nyttige i trange områder der et standard skap døren ikke kan ha rom for å åpne fullt, som små soverom eller smale korridorer. Bifold dører er tilgjengelige med solid paneler eller lamellene som gir ventilasjon når døren er lukket. Bifold dører kan være laget av massivt tre eller presset tre, som er vanligvis mindre dyr.

Instruksjoner

•Measure bredden på åpningen hvor bifold døren blir installert. Trim dørens metall øvre sporet med en baufil slik at det er 1/8 tommer smalere enn åpningen.

•Sikker metall spor til undersiden av topp døren åpning med skruene som ble levert og en stjerneskrutrekker. Løsne festeskruen i sporet pivot braketten. Skyv pivot braketten til siden av døren som du vil døren til åpen mot. Stram festeskruen.

•Plasser L-formet pivot braketten stramt mot gulvet slik at det er direkte under pivot braketten i sporet ovenfor. Fest braketten til gulvet og døren jamb ved å skru i skruene som ble levert.

•Trykk metall dreies hullene i toppen og bunnen av hver dørpanelet, bruke en hammer.

•Løft opp bifold dør montering. Vinkel på pivotpunktsystem i pivot braketten i overhead spor. Swing nederst døren innover. Lavere døren så bunnen pivot settes inn i sporet på pivot braketten på gulvet.

•Sett den fjærbelastede rundere i øvre sporet. Komprimere den rundere med fingrene mens sette den inn på slutten av banen overfor pivot parentesene. Slipp den rundere.

•Juster høyden på bifold døren. Litt løfte samlingen døren så pivot bunn er hevet fra L-formet pivot braketten. Slå pivot klokkeretning for å heve døren, og mot urviseren for å senke den. Lavere samlingen døren så bunnen pivot settes inn i bunnen pivot braketten sporet.

•Plumb døren - Kontroller at det er rett - ved å løfte forsamlingen og skyve bunnen pivot i din ønsket posisjon i spor hullet i bunnen braketten. Løsne festeskruen i pivot braketten i øvre sporet. Skyv braketten til døren er lodd. Sjekk den med et nivå. Stram festeskruen.