Betydningen av Petunia blomst

June 19

Betydningen av Petunia blomst

Mens mange blomster har visse betydninger knyttet til seg, kan noen blomster representere flere følelser, som kan føre til noen motsetninger. Petunia er en slik motstridende blomst, og det kan ha flere ulike betydninger avhengig av den ånd som det er gitt.

Beskrivelse

Petunias er hardfør ettårige som blomstrer fra vår til høst i en rekke farger, inkludert rosa, hvit, rød, lilla og gult. Noen Stripes selv eller har fargede årer som tilbyr interessante kombinasjoner og kontraster. Blomstene er trompet-formet og attraktiv og kan variere fra mindre variasjon til større, bredere blomstrer. Bladene er små og mid-tone grønne stilkene kan ofte bli lang og etterfølgende med blomster på endene.

Opprinnelse

Petunias kommer fra Sør-Amerika, og er knyttet til tobakk, tomater og chili peppers. Blomstene ble først oppdaget på midten av 1700-tallet. Disse petunias hadde mye mindre blomster og fant bare i hvite og lilla farger, men de ble til slutt dyrket å produsere større blomster i rekke farger tilgjengelig i dag. Petunias ble også utviklet med bestemte egenskaper, for eksempel dobbel blomstrende og spre vekst vaner.

Betydning

Mens petunias er attraktive blomster, kan deres mening variere avhengig av en persons intensjoner. Petunias kan representere hovmod, harme og sinne over noe mottakeren har gjort. I kontrast, når petunias er gitt til en kjær, betyr hyggelig utseende mottakerens tilstedeværelse er beroligende til den andre personen.

Vekst vaner

Petunias er ganske lett å vokse og lite vedlikehold, som har gjort dem en av de mest populære ettårige i verden. De nyte full soleksponering, men trenger noen ly fra røft vær eller delikat blomster kan være skadet. Petunias trives i godt drenert jord, noe som betyr at de gjør gode beholder plantene og gjøre det bra i god en kvalitet potting jord. Petunias gjør imidlertid også utmerket seng plantings. Ekstrem varme kan forårsake plantene å få straggly og har færre blomstrer. Petunias er også følsomme for frost og vil dø av i vintermånedene i de fleste klima.

Fun Fact

Dixon i Illinois kalles Petunia hovedstaden i verden. Hvert år tusenvis av mennesker besøk byen for å feire blomsten på Petunia Festival. Festivalen inkluderer en parade med Pinky Petunia som parade maskot.