Betydningen av Peace Lily anlegget

January 19

Betydningen av Peace Lily anlegget

Peace lily er et slående innendørs anlegg med elegante mørke grønne blader som er ofte mer enn en fot lang og store hvite duftende, kalt spaches, på et off-white stengel eller stamme kalt en spadix. Innfødt til Colombia og Venezuela, peace lily er en tropisk plante vanlig i latinamerikansk regnskog. I USA, det er hardføre i US Department of Agriculture hardførhet soner 10-11 og vokser opp til 18 inches høy. Peace lily har sterk symbolsk betydning.

Sympati

Peace lily er en plante ofte sendt i sympati når noen i familien dør. Det symboliserer gjenfødelsen av sjelen og transcendens fra dette jordiske liv. Det er også et symbol på fred og håp.

Renhet

Som en hvit lilje aksjer peace lily i betegner kyskhet og renhet. Det er forbundet med Christian jomfru Maria.

Synsk balanse

Som en blomst essens hjelper fred lily balanse folks energi når de har vært utsatt for stråling som slippes ut av elektroniske enheter, ifølge SpiritofTransformation.com. Det er også antatt å være effektiv helbredende agent for personer som får strålebehandling for kreft. Peace lily er forbundet med ro, healing og utvide bevissthet. I psyken antas det å skape en følelse av ting bli rett og hele.

Feng Shui

Gamle kinesiske kunst og vitenskap av Feng Shui er prinsipper romlige ordningen og retning i forhold til flyten av energi (qi). Feng Shui er brukt i lokalisering, design og dekorere bygninger. I denne verden, peace lily beroliger og harmoniserer energien i huset. Det ameliorates energi av splid og strid som har påvirket bygningen i fortiden. Peace lily antas å ha sterke beskyttende og rensing vibrasjoner.