Betydningen av krysantemum

September 30

Betydningen av krysantemum

Krysantemum, tradisjonelle høsten blomster i USA, er innfødt til Kina, Japan, Nord-Afrika og Sør-Europa. Krysantemum ble først dyrket på 1500-tallet av den kinesiske, som trodde krysantemum hadde livgivende muligheten. Krysantemum vokse i hundrevis av farger og former.

Vitenskapelig navn

Ifølge University of Illinois forlengelsen stammer vitenskapelig eller slekten navnet "krysantemum" fra de greske ordene "cheysos," betyr gull, og "anthos" betyr blomst.

Fødsel blomst

Krysantemum er fødselen blomsten for November. Det kan symbolisere optimisme eller lykke. Japansk egendefinert sier at en krysantemum petal vil oppmuntre et langt og sunt liv da falt i bunnen av en vin glass..

13 bryllupsdag

Også Ifølge nettstedet blomst info er krysantemum blomsten for 13 bryllupsdag fordi det er tilknyttet overflod og skjønnhet. Det er også et symbol for gjengivelse.

Japansk Festival

Et symbol på solen i Japan, krysantemum er offisielle blomsten for oktober i landet, der en årlig "Festival of Happiness" er holdt for å feire blomsten. Japanske vurdere ryddig utfoldelsen av chrysanthemum & rsquo; s kronblad representerer perfeksjon.

Viktorianske blomst språk

Ifølge University of Nevada samarbeidsvillig forlengelse, ment i viktoriatiden, når folk brukte blomster å utvide skjulte meldinger og beskriver følelser, en rød krysantemum "love", en gul ment "Oversett love" og en hvit krysantemum ment "sannheten."