Betydningen av Humic syre i landbruket

May 22

Betydningen av Humic syre i landbruket

Humic syre er en viktig bestanddel av helt oppdelte organisk materiale. Denne syren gir en naturlig måte å gi planter og jord en konsentrerte dose av næringsstoffer og vitaminer, som fungerer som en betinget i stedet for gjødsel. Rich kilder til humic syre er leonardite, myke kull-lignende organisk innskudd og svart torv. Hage kompost inneholder også humic syre.

Fysiske fordeler

Humic syre forbedrer jord struktur og øker avkastningen av avlinger plantet i behandlet jord. Det er spesielt viktig i tørke forhold som det hjelper jord for å beholde vann. Det øker jordas absorpsjon av solenergi og øker lufting av jord, noe som gjør det enklere å arbeide med.

Biologiske fordeler

Humic syre øker planteproduksjon og gjør det mulig for planter å absorbere mer næringsstoffer og vitaminer. Det styrker beskjære motstand mot sykdom og skadedyr. Også har avlinger behandlet med humic saken en høyere ernæringsmessige verdi for mennesker.

Økologiske fordeler

Humic syre tilbyr en økonomisk og effektiv løsning miljøproblemer. Den reduserer toksisitet av flytende gjødsel i matavlinger og hindrer problemet med jorderosjon. Humic saken er også godkjent for bruk i økologisk landbruk av landbruket institusjoner over hele verden.