Betydningen av gule te Rose

March 15

Rose har tilkjennegitt skjønnhet og kjærlighet i århundrer. Som flere typer roser ble utviklet, var nye nyanser betydninger vedlagt. Gul rose, sporbar ryggen har bare 300 år, flere betydninger "språk blomster".

Identifikasjon

Dagens hybrid te roser nedstammer fra Kina eller te, roser (rosa odorata), ømme busk roser som blomstrer gjentatte ganger i løpet av sesongen.

Historie

Betydning var tilordnet planter av herbalists i den antikke verden og båret av reisende i anekdoter. Blomster dukket opp på middelaldersk våpenskjold og ble vedtatt som religiøse symboler, å legge til kompleksiteten i deres betydning.

Tidsramme

Kina rose ble brakt til England fra Kina i tidlig 1800-tall og er oppkalt etter sin "te-like" duft. Gul te ble vanlig i siste halvdel av århundret og de fleste betydninger dato fra denne perioden.

Betydning

Moderne mennesker finne språket blomster nysgjerrighet, men til middelalderens franske og engelske Victorians det kan gjøre eller ødelegge relasjoner.

Victorians

Victorians tilordnet høflig betydningene av glede, platonisk vennskap og en appell til seg til gule roser. I tillegg betydde en te rose "Jeg vil alltid huske deg".

Andre betydninger

Tyskerne tok gule roser som et tegn på utroskap og døende kjærlighet. Meldinger separasjon som "husker", "Velkommen tilbake" eller "ny begynnelse" er andre betydninger fra kontinentet og Midtøsten.