Betty Crocker magiske Muffin Maker instruksjoner

March 4

Betty Crocker magiske Muffin Maker instruksjoner

En Betty Crocker Magic Muffin Maker kan lage fem mini muffins i fem minutter eller mindre. Countertop Magic Muffin Maker har en design ligner vaffeljern eller sandwich trykk. Batter er kokt i små muffin-formet kamre å gi søte og salte muffins en gjenkjennelig form. Topp og bunnen panel bruk med varme rå muffin batter fra begge retninger samtidig. Gjør muffins raskere i Magic Muffin Maker og hoppe over oppvarming hele ovnen.

Instruksjoner

•Fyll muffin blandingen og andre ingredienser kalt for i blanding oppskriften i en bolle. Rør batter sammen løst så noen klumper igjen ublandet.

•Plugg i Betty Crocker magiske Muffin Maker. Påfør et tynt lag av matlaging olje spray til topper og bunner av muffin kamre for ekstra klissete muffin batters som de med marshmallow eller sjokolade.

•Spoon batter i alle fem lavere kamre til nivået er ¼ tomme under kanten av koppene. Lukk lokket. Feste håndtak låsen på plass for å sikre lokket for de neste fire minuttene.

•Unsnap håndtaket klinke og løft opp lokket på Magic Muffin Maker sakte. Sett inn halvparten lengden på en tannpirker i toppen av en mini muffin og dra den tilbake. Lukk og sikre lokket for et minutt av matlaging hvis tannpirker kommer ut med rå batter på den.

•Trekk Betty Crocker magiske Muffin Maker. Hold en plate ved en ferdige mini muffin. Skyv en plast kniv langs den kokte muffin som er lengst platen til pop ut.