Betongvegg stempling prosessen

November 19

Betongvegg stempling prosessen

Stempling en betongvegg kan dramatisk forbedre en ellers vanlig grå vegg. Prosessen kan du imponere en strukturmønster på en utvendig eller innvendig vegg. Design varierer fra en chevron mønster til naturlige utseendet på stein eller murstein. For å ytterligere forbedre veggen, kan du vurdere en akryl flekken å legge farge til veggen.

Forberedelse

Stempling en betongvegg er en prosess som innebærer å legge til et friskt lag med betong i veggen og deretter stempling nye overflaten. Du må rengjøre og oppdatere eksisterende overflaten for nye betongen å bånd med veggen. Bruk en strøm skive å fjerne innebygde rusk og skrubbe overflaten med flekker hvis bymuren har flekker. Skyll av rensning løsninger og grov opp veggen med en stålbørste å den ny betongen følge.

Programmet

Tilføyer ny betong til en eksisterende vegg er ikke så enkelt som det kan først virke. Agent kontaktgrunning er tilgjengelig forhåndsblandede eller pulverform. Bland primer med vann som instruksjoner og bruke en tror-napped cover søke på veggen med en sylinder. Når primer er tørr, legger du til et 1 - til 2-tommers lag en sementbasert veggen overlegg. Veggen overlegg mikser er bare om en tredjedel så tung som overflaten overlegg for å tillate deg å bruke tykk nok lag stempel uten konkrete slapp hud.

Stempling

Det er en fordel å ha et lite team av hjelpere fordi betong begynner å stivne innen 15 minutter av programmet. Ditt team oppslag og jevner overlegg i 4 til 6-fot seksjoner, bør du begynne å imponere stempel på overflaten. Tempo stempling så hver del av overlegg angir i ca 10 minutter før du stemplet. Følg tiltenkte mønsteret av frimerker, sjekker du justere leddene før trykk. Du kan retusjere lettere visninger som du går av skulptur dypere linjer i mønsteret med slutten av en murskje.

Vedlikehold

Om veggen er interiør eller eksteriør bør du forsegle det når overlegget har tørket en uke. Betong tetningsmasse er utformet for å fylle den porøse overflaten for å beskytte den mot vær skade. Du kan bruke tetningsmasse med spray pumpen eller maling pensel. Vurdere resealing yttervegg annethvert år.