Betongplate Foundation reparasjon med Piers

April 30

Betongplate Foundation reparasjon med Piers

Hvis de er bygget på løs jord eller ekspansive leire, kan betongplate stiftelser potensielt synke ned i jorden og til slutt begynne å sprekk eller mislykkes. Byggherrer har ulike tilnærminger de bruker til å håndtere dette problemet, men en vanlig teknikk involverer bruk av stål piers gjenopprette bygningen og fundamentet til deres opprinnelige høyde.

Problemer

Endringer i fuktighet kan føre noen jord å svelle eller kontrakt i betydelig grad. Hvis jorda under et fundament er ustabil, kan det forårsake betongen oppå den flytte. Disse problemene oppstår ikke bare med SKIVE stiftelser, men også med pier og strålen typer også. Uunngåelig, noen deler av jorden endre eller flytte mer enn andre, og denne såkalte differensial settling kan noen ganger skade grunnlaget dårlig.

Fordeler

Piers er bare en av teknikkene byggherrer bruk å fastsette sunkne stiftelser, men de har en rekke fordeler. De krever ikke ødelegge gården eller dra i tungt utstyr, eller trenger du å opphøre benytter bygningen. Nødvendig utstyr er relativt lett og kan installeres selv når bygningen er fortsatt i bruk. Piers er også billig sammenlignet med prisen for erstatter grunnlag helt.

Typer

Det finnes to typer pier systemer: presse brygger og spiralformede pirene. Push brygge har flere inndelinger som er drevet ned gjennom jorden av en hydraulisk ram. Spiralformede pirene, derimot, har en spiralformede delen med en stål aksel knyttet. Spiralformede bryggen er tvunget i bakken ved å vri det med en hydraulisk dreiemoment motor. Begge drevet nedover til de møter rock som kan fungere som en støtte.

Funksjonen

Når byggherrer reparere et fundament, inn de flere brygger som komme ned til rock laget under jorden. Disse pirene gir en fast støtte for hydrauliske Jekker, som heve grunnlaget oppover til det når det opprinnelige nivået. På dette punktet, kan byggherrer feste bryggene direkte til veggstativ og dermed låse bygningen på plass så det ikke vil synke tilbake til jorda igjen.