Betonggulv sliping verktøy

May 27

Betong kverner fjerne noen lag med maling, lakk eller gunk som sitter fast på gulvet eller oppkjørselen. I tillegg vil mange tekstur eller polsk din betong, avhengig av hvordan du ønsker. Grind toppen betonggulv eller oppkjørselen når du refinish det. eller oppdatere den.

Sliping

En konkret vinkelsliperen bruker diamant eller silisiumkarbid plater kjøre av en flerfase motor grove opp toppen av betong gulvet. Ofte er disse maskinene laget slik at de kan male marmor og granitt i tillegg betong. Du kan variere nivåer av sliping ved å legge til plater med forskjellige grits inn i maskinen. Sliping vanligvis starter med en lavere grus, som brukes til å få noe ut av det øverste laget og rengjør toppen av betongen. Du kan legge til andre lavere grus plater for å oppnå teksturen du ønsker.

Betong støv

Høye hastigheter av vinkelsliperen og tilstedeværelsen av silika i betongen skaper mye helsefarlig støv. Selv om du har en respirator, kan denne silika støv forårsake varig skade lungene. Du kan forhindre dette på to måter. Hvis du ikke har mye mann makt, kan du knytte et system til jeksel. Dette samler støv og holder den fra å være spres i luften rundt deg. Det andre alternativet er å gjøre det som kalles våt sliping. Normalt male du bare betongen uten hjelp av noen smøremiddel. Men tillater mange kverner deg å sette vann betongen og sliping platen. Selv om dette er tryggere, legger ikke så mye stress på maskinen og nesten eliminerer støv, det er dyrere og krever mer arbeidskraft.

Polering og etterbehandling

Du kan også bruke en konkret jeksel som en poleringsmaskin hvis du ønsker en fin glans til gulvet. Dette gjøres ved å øke grit på sliping platen over påfølgende passerer. Når polert, kan du enten la det skinne, eller du kan tekstur gulvet vilkårlig antall spesialitet plater som er tilgjengelig i butikker eller online. For eksempel hvis du går for en mer rustikk utseende, kan du få litt at roughs opp betongen slik at den ser som en stein gulv.