Betong polering instruksjoner

May 5

Polert betong er en attraktiv, slitesterkt alternativ til mer tradisjonelle gulvet overflater. I motsetning til tre eller laminat, det er miljøvennlig og vil siste tiårene med lite vedlikehold. Det er en rekke avanserte teknikker for konkrete polering, fra utskårne design til fargestoff. Men den grunnleggende prosessen er relativt enkelt, mye som sliping tre.

Grunnleggende

Polering betong er mye som polering tre eller stein. Bruke spesialiserte sliping maskiner, gulvet er pusset med gradvis finere grits til overflaten når tilstrekkelig avrundet. Hvor mange ganger gulvet må være polerte før ferdigstillelse avhenger av hvor grov helles betong er å begynne med, og hvordan glatt eller reflekterende du vil den skal være når det er ferdig. Generelt, er betong polering en jobb beste venstre til ekspertene. Mens teorien er enkelt, tar det mye erfaring å få detaljene riktig. Noe så enkelt som bruker den rette maskinen eller vite når du skal bytte sliping disker kan bety forskjellen mellom en mislykket jobb og ren, vakker gulv.

Polering maskinene

God betong polering maskinene veier hvor som helst fra 250 til 1250 pounds, og koste tusenvis av dollar. De beste maskinene er utstyrt med en planetarisk stasjon, betyr slipende holdes i tre eller fire sliping heads Roter telleren til viktigste hodet. Dette sikrer ferdig gulvet er fri for stygge merker (ligner på vinduet striper) etter sliping prosessen. Maskinen bør også være utstyrt med en innebygd vakuum å samle betong støv. Endelig, en mindre håndholdt jeksel er vanligvis nødvendig for å nå områder der større vinkelsliperen kan manøvrere.

Slipemidler

I tillegg til en god polering maskin er et sett av slipemidler nødvendig å gjøre faktiske slipe. Betong polerer bruk diamant segmenter som deres primære slipende, og kommer i to viktigste former: grov diamond grus i en metallisk matrise og finere diamond grus i en harpiks matrise. Grov slipemidler (16 til 300) brukes for gulvet forberedelse og foreløpige polering, mens finere grits (400 til 3000) brukes for siste polering. Som regel, jo høyere tall, jo finere grus.

Tilleggsutstyr

Mange konkrete polering entreprenører gjelder en kjemisk Herder etter den første polske. Disse produktene reagerer med Kalsiumhydroksid i betongen til å herde det, som gir ekstra tetthet, en jevnere polsk, og større motstandsdyktighet mot vann og flekker. I tillegg kan en flekk beskyttende løsning brukes til ferdig gulvet hver månedene for å beskytte mot vanskelig eller hyppig flekker. Til slutt, hvis gulvet er sprukket eller ødelagt på steder det er nyttig å bruke en kommersiell filler før polering. Hvis dette gjøres være merkene usynlig når gulvet er fullført.