Betong helle prosedyrer

April 20

Betong helle prosedyrer

Helle betong er en ferdighet i og av seg selv, som det er visse prosedyrer må du gå gjennom våt betong helles riktig og tørker jevnt og jevnt. Å riktig støpe bestemte strukturer må være å holde betongen i et bestemt område og verktøy skal allerede være på hånden slik at betongen ikke begynne å tørke før det kan være glattet ut.

Konkret blande

Betong må først blandes våt, og dette kan gjøres på en rekke forskjellige måter. En konkret lastebil kan brakt inne og en skuff eller et lysbilde kan bygges for å tillate våt betong å strømme til området. Dette krever imidlertid leie en konkret lastebil og bygge et brett hvis området du bygger betong er et langt stykke unna, som kan være dyrt. Betong kan også bli Hentet fra modulen der den er blandet med trillebår eller bøtte, selv om dette er ofte møysommelig arbeid og kan føre til utslipp. En liten bærbar sementblander kan være den beste løsningen som det kan bli trillet ved siden av området hvor betong skal helles.

Screeding og jevne betong

Når betongen er dumpet, skal minst tre personer være der å hjelpe spre betong over området. Bruk gummistøvler slik at du ikke ødelegge klærne og bruke en screed for å hjelpe spredt alt over metall skjermen hvor betongen er helles. En screed er en 10-fots lange aluminium og tre rett kant, som en slags menneske-drevet bulldoser og viser hvor betongen er lav. To personer skal screed betongen sammen mens minst én annen person skal bruke en konkret rake for å sikre at betongen er til riktig høyde. Det er viktig at massen ikke er kjører over betongen for mye, som det vil gjøre det for tynn.

Cover eller sikre betong

Når den helle, spre og screeding er riktig bør gjort, våt betong være merket, låst av eller beskyttet på noen måte slik at ingenting kan gå over det, land i det eller forstyrre overflaten av. Nøye dekker overflaten av våte betong med papir eller en presenning vil holde blader, avfall eller pinner faller på den.