Betong gjerdet innlegget grave

November 2

Betong gjerdet innlegget grave

Mens ikke alle gjerdestolper må angis i betong, hjelper det i visse tilfeller når du vet at gjerdet vil være under press av konstant vind eller har tunge tverrsnitt hengende mellom stolpene. Nøyaktig dybden, konkret ville og ellers varierer etter gjerdestolpen og behov. Det er imidlertid noen grunnleggende anbefalinger du kan huske på å hjelpe prosjektet.

Dybden av hullet

Nøyaktig dybden av hullet vil variere avhengig av hvilken type post du arbeider med. En god tommelfingerregel er å alltid grave hullet ned slik at du kan synke minst en tredjedel av stangen i bakken. For de fleste innlegg blir dette aldri mer enn 3 fot ned eller så. Hull kan være gravd for hånd, med en gass-drevet kvernen eller et vedlegg kvernen på baksiden av en traktor.

Bredden på hullet

Det samme "ganger tre" regelen også gjelder bredden på hullet, med den totale diameteren er omtrent tre ganger diameteren på innlegget selv. Grunnen du trenger ekstra plass er slik at du får plass til tamp i grus og til slutt hell i betongen, hjelpe lås alt på plass med en tilstrekkelig mengde vekt og oppkvikkende.

Betydningen av grus

Grus har mer enn ett formål når det gjelder gjerdestolper. Først og fremst, grus fungerer som avløp for vann. Dette er viktig for livet av tre innlegg, fordi for mye vann vil føre til råte. Plus, vannet fryser om vinteren, utvide og tvinge jord å spenne, noe som kan påvirke vinkelen på innlegget. Grus fungerer også som en emballasje, hjelper klammeparentes innlegget før du helle betong. Grus vanligvis fyller bunnen av hullet ved et par inches og er deretter pakket rundt 8 inches eller så opp rundt bunnen av innlegget.

Betong

Selv om du kan støpe helt opp til overflaten av jorden, vil fleste bare helle betong på bakgrunnslaget grus før det er noen tommer kort matjord nivået. Etter betongen begynner å sette opp, kan du deretter dekke de få inches av hullet innlegget med et lag av pakket jord slik at det ser ut som om innlegg var bare senket ned i jorden uten andre hjelp.