Betong etterbehandling verktøy

August 29

Hvis du tror en konkrete walkway innebærer spre betong i en grøft og la det tørke, være ikke du fornøyd med sluttproduktet. Betong etterbehandling verktøy hjelper sett, felles og kur betongen så prosjektet er nivå, sterk og gratis sprekker.

Utjevning verktøy

For å spre din betong i hjørner og hull, kan du bruke en nal eller en murskje. En bullfloat, som fungerer som en lange håndtak rette kant eller en screed, som fungerer som en flatere enhet, fjerner alle støt eller rygger å sikre en jevn overflate.

Felles verktøy

Skjøting refererer til inndeling av betong i ruter å hindre uønsket sprekkdannelse. Du kan bruke en håndholdt groover felles betong eller manuelt felles det ved å sette tre, metall eller plast materiale i herding betong.

Herding verktøy

De fleste typer betong trenger en våt kur hindre uttørking for fort og sprengning. Du kan manuelt spray betong med en slange eller mister, eller du kan plassere våt høy, våt burlap eller annet materiale over betongen og la den kur for en uke.

Fordeler

Betong etterbehandling verktøy hjelpe deg å få jobben gjort riktig. Uten skjøting eller herding, vil betong prosjektet sprekke i kulde, fuktig eller varm.

Formål

Som Cadman.com notater, betong har ikke mye spenning, så det er utsatt for sprengning fra stress eller været. Betong etterbehandling teknikker er designet for å minimere denne sprengning som mulig.

Substitusjon

Hvis du finner deg selv er kort et verktøy, har du sannsynligvis noe hjemme kan du bruke. En lang kryssfiner planke kan fungere som en screed, mens noen flatt husholdning objekt kan brukes til felles betong.