Betong Countertop polering verktøy

October 14

Betong Countertop polering verktøy

Betong benkeplater er en billig måte å legge til gjennomførbar plass til et kjøkken, et bad eller et arbeidsområde. De er tilgjengelige i en rekke kanten detaljer, backsplashes, innsettinger/inlays og trivets/drainboards. Polering en konkret benkeplate bringer ut sin glans og forbedrer sin skjønnhet, noe som resulterer i en raffinert utseende. Det finnes flere vanlige verktøy for å polere betong benkeplater.

Harpiks Bond verktøy

Betong countertop polering gjøres med en rekke harpiks bond verktøy eller pads. Polering mitts av høy kvalitet diamanter brukes vanligvis til polsk benkeplater. Putene er tilgjengelig i 50, 100, 200, 400, 800, 1500 og 3000 grits. Polering begynner med minste grus puten og stiger sakte fart og grus til den største for en komplett finish. Harpiks bond pads kommer i 3-tommers, 4-tommers og 5-tommers diameter.

Betong poleringsmaskiner

Variabel-trinns poleringsmaskiner er effektive når det kreves en profesjonell finish til en benkeplate. De grind det øverste laget av countertop, noe som resulterer i en glatt, selv utseende. Håndholdt poleringsmaskiner fjerne alle overflate belegg, urethanes, tetningsmidler og maling fra benken. Poleringsmaskiner finnes i ulike krefter, spenninger og hastighet spesifikasjoner. De er utstyrt med én eller flere polering pads og få en blank finish til alle våte eller gråte betong countertop. Pads brukes vanligvis mål 5 tommer, 7 inches og 9 tommer i diameter. Mest konkrete countertop poleringsmaskiner kommer med et vakuum vedlegg som bidrar til å fjerne alle overflaten støv under polering.

Kjemisk herdere og selfangere

Polering av betong benkeplater etterfølges med anvendelse av kjemiske herdere. Herdere legges vanligvis etter første runde av polsk. De forherder betongen, gir ekstra tetthet og øke sin motstand mot vann. En jevnere og blankere finish resultater når denne herdet countertop overflaten er polert andre gang runde.

Betong selfangere øke utseendet på konkrete benkeplater. De beste selfangere er de som er nonporous, motstandsdyktig mot flekker og motstandsdyktig mot syreholdig stoffer, som eddik og sitronsaft. De utstyre countertop med et beskyttende belegg, sikre det varme, gulfarging og riper. Selfangere gir langsiktig beskyttelse, eliminerer behovet for vedlikehold. Selfangere inkluderer gjennomtrengende lakk, densifiers, repellents og aktuell tetningsmasse. Aktuelle tetningsmasse utgjør fleste tetningsmasse tilgjengelig og voks, akryl (løsemiddel og vannbasert), epoksy (løsemiddelbaserte vannbasert og solid) og urethanes.