Betong belegg ideer

March 11

Betong belegg fornuftig estetiske og funksjonelle årsaker. Belegg brukes på innkjørsler, terrasser, gangveier, garasje gulv og også i oppholdsrommet. Det er en rekke konkrete belegg alternativer.

Garasje gulv

Garasjen gulvet er et sted hvor mange huseiere vil opprette mer visuelt tiltalende betongen, og det kan være behov for å dekke opp flekker fra automotive væsker. En tre-trinns prosess for belegg garasje gulvet inkluderer bruk av primer, eller sealer og grunning top coat. Noen huseiere velger å inkludere dekorative flak i tetningsmasse.

Innkjørsler

Sammenlignet med garasje gulvet, får oppkjørselen mye mer eksponering for naturlige elementer av vind, regn, snø, sand og is. Et enkelt og beskyttende belegg alternativ er å bruke en spray tetningsmasse til coat oppkjørselen. Velg en klar finish eller en dekorativ finish. Produkter som Grill, utviklet av konkrete løsninger i San Diego, tilbyr en måte å refinish et farget eller aldring konkret innkjørsel med en kombinasjon av farger og utførelser.

Terrasser

DuraFloor forklarer ulike belegg alternativer for terrasser og gårdsplasser. Et konkret belegg kan simulere ruten på din terrassen eller bassenget lanai. Velg fra en rekke geometriske former, teksturer og farger. Belegget kan beskytte mot været skade, legge til skjønnheten av ditt hjem og tilbyr en trygg, glatt overflate som å gå.