Beste typer innendørs planter

September 11

Innendørs planter er bra for helsen din fordi de rent forurensninger i luften. De fyller opp tomrommene i et rom og legge skjønnhet til ditt hjem. Noen planter krever daglig omsorg, mens andre trenger mindre vedlikehold for å holde sunn.

Møll Orchid

Den møll orkidé eller Phalaenopsis er en fantastisk innendørs anlegg på grunn av sin skjønnhet. Den har rosa og hvite blomster som ligner en flygende møll. Moderat lysforholdene gjør en enkel plante å vokse. Orkideer møll trenger varme temperaturer, men bør ikke være i direkte sollys. Holde jorda litt fuktig hele tiden. Dette anlegget vil vokse bedre hvis en liten mengde vann holdes i planter. Plante møll orkideer hver ett til to år.

Peace Lily

Peace lily, eller Spathiphyllum, er en av de beste innendørs plantene fordi det forbedrer kvaliteten på luften ved å fjerne luftforurensende stoffer og kjemikalier som finnes i neglelakk, maling og løsemidler. Det er også vakre å se på med hvite blomster og store blanke blader. Peace lily anlegget er også lett å vokse og vil vare hele året i gjennomsnitt romtemperatur. Jord må bare nok vann til oppholdet fuktig. Dette anlegget vil vokse i svært dårlig lys. Det skal ha noen naturlig lys, men holde det direkte sollys. Repot dette anlegget når roten veksten har fylt potten eller beholderen.

Kinesisk evergreen

Kinesisk evergreen eller Aglaonema er en ideell anlegg for innendørs og for begynnelsen gartnere. Dette anlegget har ovale blader som sølvfargede grå og mørk grønn med flekker og striper. Bladene bør renses daglig. Kinesisk evergreen anlegget vil trives i lav til middels lett med en temperatur litt over 60 grader F. Disse plantene vokser i et litt fuktig og varme miljø. Vann dette anlegget nok til å holde den fuktige men ikke våt. Det er best å ikke repot dette anlegget for en måned eller mer etter du får den hjem.