Beste trær til fabrikk i West Texas

July 26

Beste trær til fabrikk i West Texas

Klima- og geografi west Texas kan uforsonlige. Varmere, tørrere og betydelig mer robuste terrenget enn den østlige delen av den statlige, west Texas krever som er hardføre og tørke tolerant. Heldigvis er mange trær velegnet til vokser i denne delen av staten. Bare sørg for å konsultere en hardiness sonen kart før du gjør noen plante, og snakke med en lokal ekspert for å hjelpe deg å avgjøre hvilke trær er best for din bestemt område.

Pecan

Pecan er stat treet i Texas, og det kan vokse i forhold over hele staten. Treet er løvfellende, shedding sine blader om høsten, og bærer nøtter som mye spises av mennesker og dyr likt. Raskest voksende treet i hickory familien, pecan kan nå 90 føtter, og har en dyp taproot som gjør det både motstandsdyktig mot tørke og vanskelig å transplantasjon. Det er også tolerante av salte eller alkalisk jord. Det vokser best i full sol, og dens tett baldakin gir god skygge; plante den med god plass til å spre.

Bur eik

En Texas innfødte, Bur eiken vanligvis vokser til ca 75 fot i west Texas, og produserer noen av de største eikenøtter i eik familien: opptil 2 inches lang og delvis innelukket i en uklar cap. Bladene er like imponerende, måler som 12 inches lang. Bur eiken har en lang taproot som gjør det tørke tolerant, og det vil tåle et bredt spekter av jord, men fuktig, godt drenert jord er ideelt. Løvverk kaster dyp skyggen når moden, og den trives i full sol og tåler høy varme godt.

Meksikanske Pinyon

Dette evergreen furu er opprinnelig fra sørlige for Trans-Pecos west Texas. Det kan nå 70 fot høy, men trær i området 20 til 30-fots er mer vanlig. Det vokser i en generelt pyramideformet formasjon og idrett stiv, blå-grønne nåler som vokser i pakker av to eller tre. Dens kongler er rødbrun, avrundet, og inneholder spiselige pinjekjerner. Men svært tilpasningsdyktige, vokser den meksikanske pinyon best i steinete, tørr jord med litt vann. Det vanligvis vokser i høyereliggende i naturen, og har en middels varme toleranse. Det er veldig tørke tolerant, men svarer ikke godt til overdreven vann.