Beste trær for leire jord i sone 4

December 30

USDA hardførhet sone 4 består delvis stater som North Dakota og Montana. Jordsmonnet i disse statene er ofte sterkt leire. Leire jord kan være svært vanskelig for voksende noen tre arter - med mindre de har tilpasset miljøet. Har informasjon om treslag godt tilpasset clay i sone 4 kan hjelpe med hagearbeid behov.

Europeiske or

Europeiske or treet er spesielt godt tilpasset leire jord i USDA hardførhet sone 4. Europeiske alders oppsto i Europa, Vest-Asia og Nord-Afrika. Treet er en raskt voksende medlem av bjørk familien og kan bli opp til over 50 fot. Treet er preget av en smal bagasjerommet, grayish bark som slår brun med modenhet og ovale blader med en læraktig tekstur. Treet foretrekker fuktig, leire jord. Plante treet i full sol. Europeiske or trær er ofte grunnlegge inne det vill vokser langs elvebredden og dammer.

Pære trær

USDA sone 4 er ideell for frukt treet Pyrus arten - pære. Pære trær er tilpasset leire jord i sonene 4 og 5. Pære trær er innfødt til tempererte deler av Europa og Vest Asia. De er i stand til å tåle jord tørrhet og dårlig drenering. De produserer hvite blossoms og sjelden vokse høyere enn 30 fot. Bladene er avrundet, lys grønn og har en liten tips på toppen av bladet. Pærer høstes i sommer og høst.

Japansk lilla treet

Japansk lilla treet er innfødt til Øst-Asia og er hardføre i USDA sone 4. Kjent for sin lys gul til hvit vinter blomster, treet kan vokse opp til 45 fot i høyden. Treet er treet og funksjoner glans, lyse grønne blader. Japansk syriner foretrekker fuktig leire jord. Plante i full sol. Den japanske lilla er hardføre gjennom USDA sone 3, som kan falle i temperaturen til minus 25 grader Fahrenheit.

Norge lønn

Norge maple er en europeisk innfødt plante som har tilpasset i USDA hardførhet sone 4. Norge maple er en kortere rekke Acer (lønn) familie trær. Treet kan nå høydene av 65 føtter med en tykk, solid bagasjerommet på 6 til 7 fot i diameter. Disse trærne er enkle å skille fra andre maples som de sive en melk sap når blader eller kvister brytes. Sap er søt, gir treet kallenavn av sukker lønn. Plante i full sol.