Beste trær for leire jord i Louisiana

November 27

Beste trær for leire jord i Louisiana

Rød leire jord, som er vanlig i deler av Louisiana, har fremragende vann holde evne og inneholder mange essensielle næringsstoffer. Det kan være vanskelig å trenge, imidlertid, og kan lett bli komprimert og vanskelig. Når de fleste planter blitt etablert i det, de gjøre det bra. Planter innfødt til Louisiana er gode valg for planting i leire jord beste trærne bruke er de innfødte i flomslettene til Mississippi-deltaet langs kysten Louisiana.

Nuttall eik

Nuttall eik (Quercus nuttallii) er også referert til som red oak, Red River eik og pin eik. Vokser til en høyde på opp til 120 fot, er det ofte funnet voksende i alluviale leire jord i Mississippi deltaet. Det er betraktet en av de beste inngå arter av eik i Louisiana, ifølge amerikanske avdeling av landbruk Forest Service. Nuttall eik har dype-lobed forlater og store eikenøtter med lys striper kjøres på langs langs dem.

Cherrybark eik

Cherrybark eik (Quercus pagoda) vokser i lavlandene i Louisiana. Det har en mørk grå bark og 10-tommen-lang, enkel, alternative blader pinnately fordelt på fem til 11 lobes. Cherrybarks eikenøtter er 1/2-inch lang og oransje-brun i fargen. Det er en raskt voksende eiketre som henter høyder på 100 til 130 fot, og er populære i en trestruktur. Cherrybark eik gjør best i leire jord som har utmerkede drenering.

Svart Willow

Svart selje (Salix nigra) er funnet i den østlige delen av USA. Det dyrkes for kommersiell trelast produksjon i alluviale bottomlands lavere Mississippi River; dermed tåler den våt, leire jord godt. Vokser til en høyde på 80 til 100 fot, svart Willow har en tykk, dypt furet bark og alternative, enkel 3-6 tommers lange blader.