Beste tiden å plante løk pærer

January 29

Folk over hele planeten bruke løk i mange ulike typer av kulinariske matlaging. Denne allsidige surt veggie er kjent for å gjøre folk gråter når kuttet og kan brukes i oppstuss frites, spist rå eller legges til andre oppskrifter. Plante løk pærer under optimale ganger i hagen din til å produsere sprek og vakker løk du vil nyte.

Vekstforhold

De fleste løk vokse i tempererte klimaet i Nord-Amerika. Kjølig klima støtte behovet for løk vekst også. Selv om det finnes ulike typer løk tråder, faller de fleste inn lange og korte dag varianter. Kort varianter vokser best i sørlige breddegrader, mens lang dag varianter trives i nordlige breddegrader.

Sette løk pærer, eller sett, er i bakken i rett tid en kritisk praksis å følge. Våren er den beste årstiden å plante løk når de skal bli stor. Spre planting av løk sett i løpet av våren er måten å produsere grønn eller salat løk som er mindre.

Planting instruksjoner

Velg en solrike plassering for løk pærer som du tillater for å vokse hele våren og til bakken i det området. Noen grunne hoeing rids området av gress og ugress røtter som løk ikke konkurrere med godt. Løk har bred og grunne røtter som kan lett bli kvalt av disse anleggene. Grave et lite hull og plassere pærer for tørr løk inne, dekke dem med tomme jord. Plante disse pærene fire inches fra hverandre i rader som er 12 til 16 inches hverandre.

Velg kjøligere eller fargede områder å plante pærene salat løk. Plante disse pærene annenhver uke i løpet av våren. Dekke lyspærer med en tomme av jord og tillate dem å berøre hverandre hvis du ønsker, siden du vil høste dem før de er kjøpedyktig mengden hverandre.