Beste stauder for sonen 7

April 28

Beste stauder for sonen 7

Ifølge USDA anlegget Hardiness sonen kart er stauder i sonen 7 hardfør 0 til 10 grader Fahrenheit. Byer i sonen 7 inkluderer Oklahoma City, Oklahoma; Sør-Boston, Virginia. Little Rock, Arkansas; og Griffin, Georgia. The Perennial Plant Association har valgt mange sonen 7 planter for sin flerårig plante av programmet år. Disse plantene er valgt fordi de er egnet for mange soner, lite vedlikehold og lett forplante, og gir rundt om i flere sesonger.

Arkansas Amsonia

Arkansas amsonia (Amsonia hubrichtii) ble kåret til 2011 flerårig av året av PPA. Det bringer skjønnhet til hagen fra sen vår til tidlig høst med lyseblå, stjerneformet blomster på fjærlett stilker. Høsten blir anlegget gylne. Det er plantet en masse er det usedvanlig attraktiv. Den vokser opp til 3 fot høye og brede bane. Dette staude er ikke masete; den foretrekker godt drenert jord vil vokse med litt vann. Den vokser i delvis skygge til full sol. Det er en nordamerikanske innfødt som er hardføre i sonene 4 til 9.

Blå falske Indigo

Blå falske indigo er en våren blomstrende busk som er også kjent som wild indigo og baptisia (Baptisia australis). Den blomstrer i lavendel på stilker som vokser opp til 4 fot høye og brede. Det begynner å vokse sakte men innen tre år vil blomstre og nå full størrelse. Den trives i full sol og liker godt drenert jord; Det er tørke tolerant etter den er opprettet. Det er hardfør USDA soner 3 til 9.

Golden Hakone gress

Golden hakone gresset er en dekorativ flerårig som brukes som en bunndekkende, i masse plantings eller beholdere. Det er lite vedlikehold; du må kutte døde blader tilbake en gang i året i slutten av vinteren. Golden bladene har grønne striper. Det liker delvis skygge i varme klima, eller mer solen i kule regioner. Den vokser best i godt drenert jord. Det er hardfør USDA soner 5 til 9.

Glowing

Glowing (Rozanne cranesbill geranium) blomstrer i lang tid med nesten 3-tommers violet blue blomster og hvite sentre. Staude er kjent for sin nonstop blomstrende fra vår gjennom tidlig i høst. Det vokser opp til 20 inches tall på hauger, og opptil 2 bredt. Det vokser best i full sol til delvis skygge og foretrekker godt drenert jord. Det er varme og tørke tolerant og hardfør USDA soner 5 til 8.