Beste skyggen trærne for Sørøst

November 29

Beste skyggen trærne for Sørøst

På en dampende varm dag er det fint å finne et skyggefullt sted hvor du kan slappe av og kjøle deg ned. I det sørøstlige USA, med sine lange varme somre, finne et skyggefullt sted er spesielt viktig. Hvis du skal plante skyggen trærne på hjemmesiden Dixie, inkluderer noen av beste arter willow eik, Shumard eik, sweetgum, røde lønn eller live oak, hver er et eviggrønt.

Willow eik

Willow eik (Quercus phellos) vokser over hele sørøst fra østlige Virginia til Sørøst Texas. Nå en høyde på modenhet på rundt 80 fot, er willow eik ofte plantet som gaten treet og skygge treet. På grunn av den store spredningen av grenene, skal willow oaks plantes i store åpne områder, som parker eller skoler. Nærings-intensive Art, willow oaks billettpris best hvis plantet i fuktig alluviale jord med høy konsentrasjon av organisk materiale.

Shumard's Oak

Shumard's Oak (Quercus shumardii) eller Shumard eik er et stort tre, kan nå en høyde på nesten 100 fot. Treet vokser godt over hele sørøstlige regionen. Med et bredt åpne krone og rett bagasjerommet, er det også ofte plantet som en gate, på grunn av dens høy toleranse til luftforurensningen. USDA anbefaler også treet som et egnet skyggen tre parker, hjemmesider og motorveien median strimler.

Sweetgum

Sweetgum (Liquidambar styraciflua), også kalt amerikansk sweetgum, er en stor skygge treet urfolk til Sørøst. Hvis det er allerede en økende på eiendommen, og du har tålmodighet, kan det vel nå 140 fot i høyden. Kjent som en skygge treet, høsten endring forlater sweetgum overgangen fra mørk purpur røde mørke oransje før den endelig snur gule. Treet er lett å identifisere med sin karakteristiske stjerneformet Femtakket blader.

Rød lønn

Røde lønn (Acer rubrum) er en hurtigvoksende løvtre velegnet til det sørøstlige USA. Etter Mississippi State University er en røde lønn en god skygge treet valg, kompakt crown produserer rikelig skyggen under sin greinene. Røde lønn er ikke kresen om jord, vokser i tørre høyereliggende jord eller fuktige områder. I høst slå bladene av rød maple en strålende scarlet røde. En moden prøven vil vokse til ca 90 fot i høyden.

Live Oak

Hvis du bor langs Gulf Coast, er en god skygge treet og et levende symbol på "Gamle Sør" den majestetiske live oak (Quercus virginiana). Og selv trærne er relativt kort, vokser til en høyde på bare 50 fot, deres tette bred kroner gjøre dem idéelt landskapsarbeid hvis skyggen din ønskede mål. Treet har tjent sitt navn fordi det ikke kaster sine blader, noe som gjør det grønne. Valle vokser best i godt drenert sandbunn.