Beste roser vokse i Texas

March 4

Økende roser i Texas krever nøye å vanne og skyggelegging nødvendig av plantene. Texas somrene er scorchers og alltid solen kan øke vann kravene i disse fuktighet-sulten planter. Frosty Texas Vintrene er et annet problem roser, og planter trenger tilstrekkelig beskyttelse til å tåle den kalde temperaturen felles i desember og januar hvert år. Velg hardfør, sykdom-motstandsdyktig varianter for de beste typene å vokse i Texas forhold.

Gamle roser

Ifølge det amerikanske Rose samfunnet er gamle roser de som ble introdusert før 1867 da steg eksperter utviklet hybrid varianter, ifølge Houston Chronicle. Perl D'Or blomstrer i en aprikos farge men kan bleke under varme solen. Disse roses er ofte splashy enn deres hybrid fettere, men er tilpasset en rekke forhold. Gartnere verdsette disse eldre typer som kommer fra europeiske børser som gir pålitelig blomstrer uten mye vedlikehold.

Knockout roser

Knockout roser er kjent for sin hardførhet selv i vanskelige forhold Texas vokser. Denne busk steg er mange av de vanlige steg problemene som blackspot, pulveraktig mugg og bladlus infestation, ifølge Lynn Rawe Bexar County forlengelsen tjenesten. En av de mest lettstelt steg varianter, alt de trenger er åtte timer av sol, god luft bevegelse og en 3-tommers lag organisk mulch trives i Texas hager.

Floribunda roser

Floribunda roser vokse som små buskene med et vell av blomstrer i klynger på stammer. De produserer blomstrer kontinuerlig for landskapsarbeid langs grenser, senger og sikring. Disse roser trenger kald beskyttelse i dårlig vær, men vil belønne gartneren med en sommer dusør. Sunsprite ulike produserer klassisk gule rose i Texas med duftende, langvarig blooms.

Klatring roser

Klatring roser er ofte gamle steg varianter, men det er nye hybrider, også. De blomstrer bare én gang i vekstsesongen, men gjør det med store mengder og skjønnhet. Lady banker Rose er en av disse våren blomstrende roser som kan klatre til 50 fot høy, ifølge HomeGrownTexas. Thornless ulike er tusen skjønnhetene som kan vokse med litt omsorg og selv i dårlig jordsmonn. De fleste av disse typene er duftende og vokse uten mye ekstra forsiktighet.

Hybrid te roser

Hybrid te roser kan kreve ekstra oppmerksomhet under ekstreme Texas forhold. Te roser vokse på lang stammer som gjør dem perfekt for kutt buketter. Fru Dudley Cross forskjellige bærer rosa-gule blomster som motstå sykdom. Beskytte mot Texas frost og skjermen planter sopp sykdommer i fuktig vær.