Beste parabolen håndklær

August 14

Beste parabolen håndklær

For de som elsker å lage mat og tilbringe mye tid på kjøkkenet, rangerer en god parabolen håndkle oppe med en høy kvalitet enhet. Når ser for en rett håndkle, ønsker du noe som absorberer vann og forblir intakt etter mange vasker. Husk å vask din håndklær et par ganger på forhånd bruk prep tallerken håndkledet og løsne opp fiber. Hvis du ikke bryr deg om estetikk håndkle, en enkel hvit tallerken klut laget av en høy absorberende og materiale som bomull, er det beste alternativet.

Sengetøy

Laget av lin, er Lin en naturlig fiber som har muligheten til å kaste skitt lett. En av de sterkeste vegetabilske fibrene, er det enda sterkere når våt og vil begynne å bløtgjøre etter gjentatte vask. Sengetøy er også ideell for tørking retter på grunn av sin utmerkede absorpsjonshastigheten. Du kan bruke samme kluten når du tørker gryter og panner med fordelen av varig år og år. Vask det regelmessig og la tørke ordentlig for en langvarig tallerken klut.

Økologisk bomull

Parabolen bomullshåndklær dyrket uten bruk av sterke kjemikalier, har lav innvirkning på miljøet og plantevernmidler gratis. En annen fordel med parabolen bomullshåndklær er høy støtdempende hastigheten og muligheten til å tørke ut lett etter bruk. I tillegg økologiske bomullshåndklær er også produsert under strenge retningslinjer og kan brukes rundt små barn og babyer uten bekymre av sterke kjemikalier blir inne i materialet.

Bomulls Mix

Bomulls mix består av både bomull og Lin stoffet for en virkelig hardføre og langvarig parabolen håndkle. Denne kombinasjonen består av super absorberende krefter bomull blandet med washability av lin håndklær. Mange vaffel veve håndklær er laget av bomull blanding og har evnen til å suge opp vannet som ingen andre parabolen håndkle. Bomull blanding parabolen håndklær kan også bli omgjort til filler når de bli utslitt.

Terrycloth

Terrycloth parabolen håndklær er arbeid hester de fleste kommersielle kjøkken. Denne enkel hvit og krage-fri rett håndkle tørke opp de tøffeste utslipp. De ringe ut vann som ingen andre håndkle og kan vaskes dag etter dag. Fordi terrycloth-håndklær er vanligvis laget i hvitt, de synes ofte å bli farget tidligere bruk, men de er fortsatt en svært effektiv og absorberende parabolen håndkle. Hvis du har muligheten til å se utover de falmede fargene, finner du disse håndklær å være uvurderlig.