Beste pannene for Glass topp ovner

October 18

Beste pannene for Glass topp ovner

Alle som elsker kjøkkenet vil de beste apparatene hun har råd til. Glass-top komfyr gir klassen et kjøkken og gjør matlaging til en lek. Men krever et glass-top komfyren spesiell behandling og omsorg. Bestemte typer kjeler og panner må brukes til å unngå.

Hva du bør vurdere når du gjør ditt valg

Overflaten av glass-top komfyr er delikat til en viss grad og utsatt for riper. Uansett hva slags kokekar du bruker, kontroller at det er helt flat på bunnen. Selv den minste rygger eller ringene på bunnen av en gryte kan resultere i riper hver gang pan flyttes på ovnen toppen. En siste utvei alternativ ville være å løfte pannen hver gang du skal flytte den. Velg tung bunn, ufargede kokekar. Tung bunn panner vil ikke skifte rundt så mye og forårsake riper til glass kokeapparat toppen. Pannene som er farget kan blø farge på ovnen toppen, forårsaker flekker.

Merker å velge

Merker som fungerer bra på glass-top ovner inkluderer All-Clads og Emeril. Du kan velge gryter fra Revere Ware som Teflon-basert. Farberware er et annet godt merke som har en rekke panner og skillets å velge mellom. Anodisert kokekar, som er spesielt belagt aluminium, er et annet godt alternativ. Noen typer anodisert kokekar er anodisert, Analon og Circlon.

Tips for å huske

Hold deg unna metallisk-basert kokekar fordi det kan ripe og skade ovnen toppen. Velg kokekar med dype sider. Glass-top ovner pleier å forårsake Potter til å koke over og du kan ende opp med skitne ovnen åpninger. Også velge mellomstore kokekar; mindre panner varme opp raskt, og med større pans kan du møte en varme distribusjon problemet.