Beste naturlige produkter for rengjøring toaletter

September 2

Beste naturlige produkter for rengjøring toaletter

For noen mennesker forårsake kjemiske rengjøringsmidler helseproblemer som hodepine eller allergi. Andre heve bekymringer over bruk av kjemiske rengjøringsmidler og deres effekter på miljøet. Begge disse negative aspektene er gyldige grunner for å bruke naturlige produkter for å rengjøre hjemme. Naturlig toalettet rengjøringsmidler er billig, mindre skadelig for helsen og skade ikke miljøet.

Hvit eddik

Ufortynnet hvit eddik i toalettet er en enkel og naturlig renere. Helle eddik direkte inn i toalettskålen og scrub med toalett pensel. Bruk eddik i en sprayflaske for å rengjøre toalettet og på setet og tank området. Eddik naturlig absorberer badet lukt og la ikke en sterk lukt når det har tørket.

Sitronsaft og boraks

Bland 1/4 kopp sitron juice med 1 kopp boraks å lage en lime å rengjøre toalettet. Bruk lim på innsiden av bollen og la det sitte i noen minutter. Skrubbe bollen og skyll med vann. Sitronsaft kan også blandes med baking soda for et toalett bolle kratt.

Natron

Natron er et naturlig slipende rensemiddel som fjerner vanskelige flekker fra apparater og toalettet boller. Natron fungerer godt nok for å fjerne vanskelige flekker, men det vil ikke skraper overflaten av toalettet. Bland natron med eddik, sitron juice eller vann for å lage en lime for toalett bolle.

Tea Tree olje

Tea tree olje er en naturlig desinfeksjonsmiddel som du kan bruke i hjemmet til å holde den frisk og ren. Legge til en teskje av tea tree olje i en gallon av vann å skrubbe toalettet. Bruk blandingen for å desinfisere gulv og andre overflater i hjemmet også. Holde utvannet tea tree olje i en sprayflaske for rask desinfeksjon av toalett overflaten.