Beste måtene å holde rommene rene

January 5

Holde et rom ren er solid organisasjon ferdigheter og ønsket om å opprettholde sunn boarealer. A rotete, rotete rom kan forårsake stress og i verste fall, depresjon, som gjør rengjøring enda mer vanskelig. Noen grunnleggende strategier vil hjelpe i husholdning vedlikehold, holde rommene minimal ren hele tiden og hjelpe huseiere unngå innenlandske stress.

Organisasjon

Et sted for alt og alt på sin plass er absolutt en godt slitt setning, men logikken er unektelig. Et rom vokser rotete fra akkumulering av rot og slipper ingensteds å sette ting. For hver vare som "liv" i et rom, bør det være en utpekt "home." Dette gjør rengjøring tid og istedet for får stresset og overveldet ute etter et sted å sette noe, hvert element bare tilbake til sitt hjem. Detaljerte rom organisasjonen også reduserer antall ganger elementer er tapt, spesielt når alle i husholdningen vet hvor ting hører. Angitt "hjem" betyr ikke en person er ansvarlig for rengjøring et rom; alle bør vite hvor ting går.

Lagring

En grunn mange rom bli rotete er fordi holder den ren er et konstant ork skyldes manglende lagring. Holde kurver eller plast hyller i utkanten av rommet eller plassert diskret bak stoler og bruk for å samle objekter. På slutten av dagen, setter magasiner, leker, sko og bøker i en kurv ikke rengjøre rommet men det gir en opptreden av ryddighet og gjør riktig rengjøringen lettere. Kurver som inneholder varer for andre rom kan bli plukket opp og gjennomført i rommet i spørsmålet, lagret turer og reduserer stress. Kurver eller hyller som oppfyller de generelle innredningen av rommet legger til skjønn faktoren. Footstools med oppbevaringsrom, sofaen lommer og bladet stativer alle bidra til å holde et rom ser ryddig mellom grundig rengjorde.

Vedlikehold

Holde et rom ren er alltid et spørsmål om ikke å la det bli altfor rotete, rotete eller er skitten. Regelmessig vedlikehold kan holde rengjøring håndterlig og gi en stressfri levende plass. Dette betyr delta elementer som støvtørking og støvsuging ukentlig rengjøring glass Vinduer og møbler på månedlig basis. Holde et renere rom ren tar mye mindre tid enn rengjøring en skitne rom. Opprette en tidsplan for hvert rom i ditt sinn eller på papir og hold deg til rutinen. Rengjøring og rommet rengjøring vil raskt bli en stress-fri aktivitet.