Beste måtene å fjerne hydrogensulfid fra brønnvann

November 27

Vannboring bruk ikke de samme filtrering og sanitær systemene som byen vannforsyning bruker, så vær ekstra forsiktig å sikre forurensninger som kan sette din familie i fare er gratis fra vann brukes i hjemmet. Kunnskap om vanlige forurensninger og de mest effektive metodene for å fjerne dem er derfor en viktig del av å beskytte sikkerheten til vann også. Hydrogensulfid, for eksempel, er sjelden farlig, men gir brønn en støtende lukt.

Hydrogensulfid

Hydrogensulfid er vanligvis ikke en helserisiko for dem som bruke vann fra en brønn, men det gir vannet en karakteristiske råtne egg lukt. Hydrogensulfid kan også føre til rust kobber elementer og sølvtøy; i høyere konsentrasjoner kan hydrogensulfid frigi en sort materiale som flekker klær, porselen og andre hushold stoffer. Kort sagt, må hydrogensulfid fjerning fra godt vann når det blir oppdaget, selv om det ikke finnes en umiddelbar helserisiko til familien din.

Klorering

Klorering er en av de mest brukte metodene for å fjerne hydrogensulfid fra godt vann. Når klor reagerer med hydrogensulfid, danner en luktfri, smakløst gule partikkel. Når partikkel samler i vannet systemet, fjernet the hydrogensulfid effektivt fra vann fra springen. Vær oppmerksom på at filtre skal installeres og vedlikeholdes for å fange de gule partiklene og at deler av systemet må renses ut for å fjerne partikler. Automatisk klorering injeksjon system brukt til dette formålet forlange installasjon og vedlikehold av staten lisensiert og sertifisert vann fagfolk.

Ozon System

Ozon også reagerer med hydrogensulfid å fjerne det helt fra vann. Bruker et ozon system består av en tank og en ozon generator som legger til tre oksygen atomer eller O3, fjerner vann effektivt alle forurensninger fra vannet som forlater bare oksygen i stedet. Kontakt et vann godt vedlikehold profesjonell om å ha en av disse enhetene installert på godt vann systemet.

Karbon filtre

Et annet alternativ for å fjerne hydrogensulfid fra godt vann er karbon filtre. Aktivert karbon filtre som ligner på de som brukes på hjem, småskala vannrensing systemer, kan fjerne små mengder hydrogensulfid fra vann fra springen. Som kullfilteret blir mettet med hydrogensulfid, men det skal erstattes eller dens filtrering evne blir kompromittert. For høyere konsentrasjonene av hydrogen sulfide i vann, huseiere vil måtte endre så ofte at dette alternativet kan fort bli kostnadseffektive ineffektive. Vann behandling profesjonelle kan gi store tanker innlevert en kornete aktivert karbon media utstyrt med automatiske backwash hoder. Disse tanker backwash automatisk hvert par dager, og bare krever en årlig etterfylling, avhengig av hjem vannforbruket.