Beste måten å rengjøre tre

February 4

Beste måten å rengjøre tre

Med så mange tre flater i hjemmet er det viktig å holde tre ren av estetiske grunner og for hygieniske årsaker også. Ansamlinger av støv og skitt kan skape kaos på allergikere og mye støv kan til slutt skade tre flater, så holder den ren serverer utallige formål.

Fjerne løse rusk

For tregulv er det så enkelt som å bruke en kost og feiebrett. En støv mopp, som Swiffer, er en flott måte å følge opp og fjerne små støvpartikler som kosten savnet.

Aldri bruke børster med grov bust for å fjerne alt fra tre som tre riper lett. Nylon børster og rene kluter er det best å bruke på tre.

Fjerne Mold

Børste vekk så mye mold som mulig med en nylon børste før rengjøring av området. Bland en del bleke fire deler vann og bruke dette med en ren myk klut og la dem tørke. Hvis det er mulig å bevege tre utenfor, husk at sol er også en stor mold morder som kan drepe spores som vi ikke kan se.

Rengjøring tre

Murphy's Oil såpe er flott å bruke for en rens. Væsken gjelder en ren klut og tørk forsiktig av ned tre, følge instruksjonene på etiketten.

Flekker på tre

Flekker forårsaket av noe siver inn tre kan fjernes av soaking en ren klut med hydrogen peroxide og plassere den på flekken i flere timer. Sjekk på duken regelmessig og erstatte den etter behov. Til slutt hele flekken blir borte, men dette krever tid. Dette fungerer spesielt godt på urin flekker.

Flekker kan fjernes med majones. Gni majones inn stained området med en myk, ren klut og la den sitte over natten. Tørk området rent i morgen med en ren tørr klut og gjenta om nødvendig.

Fett kan trekkes fra tre av helle natron direkte på flekken og la det sitte i 2-3 timer. Kontrollere området ved tilnærmelsen bakepulver og bruke mer om nødvendig.