Beste kvalitet over bakken bassenger

January 13

Beste kvalitet over bakken bassenger

Det er mye variasjon i over bakken bassenger, inkludert utformingsfunksjoner, materialer, og systemene som gjør dem kjøre. For å finne den beste kvaliteten, bør du vurdere minst tre grunnleggende faktorer: pris, materialer og pumpe og filteret systemet. Utover disse tre faktorene flyttes kvalitet spørsmålet til personlige preferanser.

Pris

Selv om prisen ikke representerer alltid kvalitet, betyr det at en retningslinjen for kvalitet på et grunnleggende nivå. Hovedregelen er at hvis du kjøper en over bakken pool for mindre enn $2500 kan du være sikker på at den generelle kvaliteten blir dårlig. Noen over bakken pool over $2500 er laget med bedre kvalitet og bedre design. Over $2500 merke, kan prisklasse gå 10.000 eller mer, avhengig av flere funksjoner og tilbehør. Kvaliteten på over bakken bassenger over denne veiledende pris merke bestemmes av utformingsfunksjoner og ikke av prisen.

Materialer

Over bakken bassengene er laget av en rekke materialer; rammen og veggene er primært metall eller vinyl. Tradisjonelle over bakken bassenger galvanisert stål er referert til som vanskelig vegger bassengene mens nyere modeller, laget av en lett vinyl som brukes til å lage bullet-proof vester, kalles myke vegger bassenger. Begge gir utmerket kvalitet. En av de viktigste forskjellene er at stål-innrammet bassengene krever en ekstra vinyl fôr mens myke vegger bassengene er utformet slik at den ytre veggen er også duken. Hvis du velger vanskelig vegger bassenget, er best kvalitet funnet i en perfekt pool liner.

Som forbrukere har blitt mer opptatt strømsparing og beskytte miljøet, over bakken pool har produsenter svart godt til etterspørselen. Nyere modeller over bakken bassenger har en spesialdesignet skum kjerne lag som isolerer, og dermed bedre holde på varmen og spare på kostnader for verktøy. Høy effektivitet varmeovner og pumper også redusere prisen av running bassenget. Endelig har de beste kvalitet over bakken bassenger solvarmeanlegg. Mer tilbehør til kompliment miljøvennlig design er en solar teppe å dekke bassenget når du ikke bruker den som dette vil holde på varmen og redusere fordampning.

Pumper og filtre

Den viktigste faktoren i å bestemme kvaliteten på en aboveground basseng er pumpen og filteret systemet. Dessverre er de fleste bassenger laget med pumper og filtre som ikke tilsvarer i størrelse og makt. Dette er fordi selgere og kjøpere både tror at mer makt er bedre. Som et resultat selges de fleste over bakken bassenger pumpen og filtersystem som blåser skitt gjennom filteret og tilbake i bassenget. I sannhet, over bakken bassenger bare kreve ½ HP til power the water gjennom filteret. Best over bakken bassenger vil ha en ½ HP pumpe og filtere 22" sand. Denne kombinasjonen fungerer best for over bakken bassenger, uavhengig av størrelsen på bassenget.