Beste kjemikaliene å rengjøre Vinyl fasader

August 7

Beste kjemikaliene å rengjøre Vinyl fasader

Rengjøring vinyl Fasader er en enkel, men arbeidskrevende akkord for mange husholdninger. Men med de rette produktene, kan aktiviteten bli mye enklere og mindre tidkrevende. Det er en rekke kjemikalier som kan brukes til å rense vinyl, i tillegg til en strøm skive eller noen scrubbing med en myk børste. Produsenten av din vinyl Fasader kan også gi instruksjoner om hvilke produkter er trygge for rengjøring, så sjekk det også.

Eddik og vann

En enkel måte å rydde vinyl er y produserer din egen løsning av 30 prosent eddik og 70 prosent vann. Blandingen er spesielt nyttig i rensing mold og fjerner tyggegummi, og det er billig å gjøre hjemme.

Hushold Cleaner

Grunnleggende husholdning rengjøringsmidler, som Fantastik, kan brukes til å rense vinyl Fasader og er også godt på å få de fleste flekker av, inkludert rust og glass. Fantastisk består av N-alkyl Dimethyl Benzyl Ammonium klorider og Alkyl Dimethyl Ethylbenzyl salmiakk.

Murphy's Oil såpe

I mer enn 100 år, Murphy's Oil såpe er en effektiv husholdning renere og det samme gjelder for å få tøff flekker av vinyl. Miljøbevisste forstå at Murphy's Oil såpe er 98 prosent naturlig, som inneholder plantebaserte og kokos-baserte rengjøringsmidler, filtrert vann og naturlig duft. Den inneholder også natrium Tallate og Lauramidopropylamine oksid.

Windex

Funnet i de fleste hjem, er Windex også effektiv i å få ut mange flekker på vinyl Fasader, som bilen fett og tannkjøtt. Ammoniakkbaserte produktet inneholder også Isopropanol, 2-Butoxyethanol og etylenglykol n-heksyl ether.