Beste ideer for en billig bassenget gjerde

January 25

Et gjerde rundt et svømmebasseng er ikke bare en dekorativ tillegg til et landskap, men fungerer også funksjonene for personvern og sikkerhet. Etter profesjonell installasjon av en ny, men kan huseiere føle byrden av en tom lommebok. I stedet for byste budsjettet ytterligere med en forseggjort og dekorative gjerde, kan du vurdere noen budsjettbevisste alternativer som fortsatt tilbyr samme nivå av funksjonen og form for bassenget.

Chain-Link fekting

På ca $8 per fot er kjede-link gjerde en av de billigste alternativene for å bygge et basseng gjerde. Kjede-link gjerder er laget av en veve av stål ledninger som oppretter en solid, værbestandige gjerde. Noen lokale byggforskrifter forbyr kjede-link gjerder rundt bassenger, fordi de er enkle å brudd av klatring, derfor presenterer både en fallende og drukning fare; Sjekk med din lokale bygningen inspektøren før du installerer en kjede-link gjerde. En annen ulempe med et kjede-link gjerde er at noen huseiere finner dem skjemmende. For å legge både dekorative detaljer og ekstra privatliv, plante klatring vinstokker som Boston Ivy eller engelsk eføy langs gjerdet grensen. Hvis budsjettet er litt større, bør du vurdere en vinyl-belagt kjede-link gjerde i enten svart eller grønn; fargen er litt mer tiltalende, og belegget gir ekstra beskyttelse mot vær skade.

Tre fekting

Tre gjerder er et vanlig alternativ for verft og pool kapslinger, men stilen av tre gjerde betydelig påvirker prisen. En av de billigste alternativene for tre fekting er en split-post gjerde består av flere vertikal støtte innlegg og to eller tre horisontale koble styret eller logger. Disse farm stil gjerder er også ofte sitert for lokal kode brudd, så pass på å sjekke før du bygger. En split-post gjerde gjennomsnitt rundt $9 per fot. Hvis budsjettet kan strekke til $11 til $15 per kvadratfot, velge et tett-lamellbunn stakittgjerde. Stakittgjerder tilby mer privatliv enn andre typer gjerde og de er ikke trolig føre til brudd på retningslinjene. Press-behandlet furu styrene er det rimeligste tre alternativet for picket gjerde; styrene kan behandles med farge for et naturlig utseende eller malt for et mer strømlinjeformet utseende.

Smijern fekting

På de dyreste enden av billig spekteret er smijern fekting. På ca $20 per fot er smijern fekting et dyrt alternativ sammenlignet med tre eller kjedekobling, men tilpasset fekting, aluminium gjerder og vinyl gjerde er fortsatt betydelig dyrere enn denne opsjonsprogram. Prisen på en smijern bassenget gjerde er i stor grad påvirket av graden av dekorative detaljer som scrollwork eller sirkulær skilletegn. For å holde kostnadene nede, velge enkle wrought-jern gjerde med begrenset blomstrer og pynt. Smijern gjerder er også ideelt for familier som er bekymret for sikkerheten, fordi tynn slats tillate foreldre å observere bassengområdet med en uhindret utsikt, mens de vertikale innleggene hindre klatring.