Beste hjemmelaget støvet renere

July 15

Vinne krigen mot støv. Opprette en kraftig, støv-busting hjemmelaget oppskrift å sende støv pakking. En hjemmelaget støv renere vil holde møbler ren for en lengre tidsperiode og spare penger på dyre kommersielle rengjøring produkter. Hvis du er interessert i å utforme et miljøvennlig, giftig rensemiddel, er en hjemmelaget støv renere veien å gå.

Olje og eddik oppskrifter

Løft støv fra din fine møbler med en enkel, ikke-giftig olje oppskrift, som fra ArtisitcFlair.org og Stuart News, knyttet nedenfor i referanser. Kombiner ½ tsp. lys olivenolje med ¼ kopp hvit eddik i en 1-quart beholder. Fylle resten av beholderen med vann og forsegle den riste å kombinere ingrediensene.

Kunstneriske Flair.org og Stuart News også foreslå å bruke eddik og linolje gjenopprette tre og fjerne støv på samme tid. Denne oppskriften inneholder terpentin, som er giftig. Kombinere like deler linolje, terpentin og hvit eddik i en plastflaske. Vri den korken på tett og riste flasken godt å kombinere ingrediensene.

Bruk en myk, ren klut bruke enten blanding på din møbler. Du kan fjerne første støv med en ren klut uten en løsning. Helle ¼ tsp. av olje og eddik løsning på en ny, myk, ren klut og støv møblene i en sirkelbevegelse. Følge opp med en ny, tørr, ren klut for å fjerne eventuelle rester.

Giftfri oppskrifter

En ikke-giftig formel er et perfekt rengjøring løsning for hjem med liten barn og kjæledyr. Eartheasy.com, knyttet nedenfor i referanser, anbefaler kombinere 2 dråper sitron olje med ½ kopp varmt vann i en tom sprayflaske å rense støv fra lakkerte tre. Riste flasken for å sikre blandingen kombineres også. Spray løsningen på en ren, myk klut, fjerne støv og polsk møbler.

Hvis du trenger å rengjøre usminkede tre, antyder Eartheasy.com 2 tsp. olivenolje og 2 tsp. sitron juice i en tom sprayflaske. Riste flasken for å kombinere ingrediensene, og så spray en liten mengde på en ren, myk klut. Vri kluten å distribuere løsningen til hele klut, og tørk møbler i en runde, sirkulær bevegelse.

Eartheasy.com tilbyr en annen måte å feilfri og fjerne støv fra møbler. Kombiner 1 del vegetabilsk olje og 1 del eddik i en flaske. Rist for å blande dem godt. Og hell litt på en myk klut til å bruke.

Ikke-giftig, sitron-fersk polsk

Utforme en møbler polsk og støv remover og gi lignende lemony frisk kommersiell rensemidler på markedet en løpe for pengene sine. Du vil spare penger med denne hjemmelagde oppskriften, for ikke å nevne at det inneholder ingen skadelige kjemikalier og vil ikke skade miljøet.

Moms menyen knyttet nedenfor i referanser, sier å blande 1 kopp vegetabilsk olje med ½ kopp sitron juice i en krukke eller spray flaske. Legg en liten mengde løsningen på en myk klut og kjøre klut over støvete møbler. Bruk en annen ren klut til å fjerne overflødig olje eller rester.