Beste gressfrø i Central Florida

December 26

Florida er blant varmeste av landet, der temperaturen holdes over 90 grader i nesten 6 måneder med en fuktighet på 50 prosent eller mer. Nordområdene er litt kjøligere på grunn av breddegrad, har central Florida lengre perioder av varme og høy luftfuktighet, som best støtter vekst av varme sesongen og varme tolerant gress.

St. Augustine gress

St. Augustine gress (Stenotaphrum secundatum) er det vanligste gresset brukt i urbane torv i central Florida. St. Augustine Grass er i utgangspunktet en plen gress som thrives i høye temperaturer og innretter frisk å høyst jord typer. Gresset har en lav toleranse for kulden og gjør ikke godt i kjøligere områder av landet. St. Augustine gresset er opprinnelig fra Mexicogulfen. Gresset har en blå-grønne mørkegrønne fargen og tett vekst vane. Den vokser lett fra torv eller plugger. St. Augustine Grass vokser best i fruktbar, godt drenert jord og populære varianter inkluderer bitterblue, floratam, Delmar og Sevilla.

Bahiagrass

Bahiagrass (Paspalum notatum) er det nest mest populære gresset i central Florida. Gresset ble opprinnelig brukt for å opprettholde beite av dårlig jordsmonn. Bahiagrass beholder ikke fargen i kaldere sesongen og blir brune. Bahiagrass er et lite vedlikehold gress selv om det ikke er så estetisk tiltalende som noen andre varme sesongen gress. Bahiagrass har en omfattende rotsystem som gjør det svært tørke-tolerant. Gresset har en lav gjødsel krav, men vokser ikke svært tykk. Gresset vokser lett fra frø eller sods og er sjelden plaget av sykdommer eller skadedyr.

Zoysia gress

Zoysia gress (Zoysia spp.) vokser lett i central Florida men det ikke er veldig vanlig. Anses å være det beste plenen gresset i sørstatene. Gresset har en tett og ensartet vekst med fine blad. Zoysia gresset vokser i en rekke jord, men trenger mye omsorg å opprettholde en sunn tilstand. Gresset er også skyggelegge tolerant men mindre enn St. Augustine Grass. Zoysia gresset er foretrakk for sin svært høy slitasje motstand på grunn av sin relativt langsom vekst krever det mindre klipping enn andre gress.