Beste fersken trær for sonen 8

August 1

Beste fersken trær for sonen 8

En stor faktor i å avgjøre hvor du vil plante alpehytte gjelder deres evne til å tåle kaldt vær. Ulike deler av landet er oppført av United States Department of Agriculture i sonen 8a eller 8b, inkludert deler av northwest samt stater som Texas og Georgia. Den gjennomsnittlige kaldeste temperaturen i disse områdene er 10 til 20 grader Fahrenheit.

Flordaking

Flordaking fersken er egnet for sonen 8 områder. Flordaking treet produserer en fersken som er middels til stor størrelse og gule kjøtt. Den vokser til en størrelse på 15 til 30 fot i høyden og bredden. Løvverk er grønn og løvfellende. Blomstene avgir en velduftende lukt og kommer i fargene rosa og hvit. Flordaking treet tåler høy varme og fuktighet og blomstrer i våren. Det tåler ikke ekstrem kulde, noe som sjelden skjer i sonen 8. Den foretrekker medium solen en full sol og jord som har et medium beløp vann eller fuktige. Jord skal ha god drenering. Trær begynner å gi frukt i tre til fire år, å nå topp produksjon i 8 til 12 år. Beskjæring er nødvendig for at treet for å holde formen og hjelpe med ny vekst.

Rio Grande fersken

Rio Grande fersken gjør det bra i sonen 8 eller områder som er enda varmere fordi den ikke krever en stor mengde chill timer. Det er et medium å stor fersken med en gul hud som har en rødlig nyanse. Frukten har en mild smak og varierer i størrelse. Bladene av en Rio Grande fersken treet er grønne og løvtre. Treet vokser fra 15 til 30 fot høy og bred. Blomstene åpenbar er enten rosa eller hvite. Treet kan håndtere høy varme og fuktighet. De begynne å produsere frukt i fire år, og nå toppen produktivitet i 8 til 12 år. Treet krever varmt vær under den voksende sesongen og jord som har god drenering. Beskjæring er nødvendig for å fremme nye vekst. Treet kan ikke tolerere sent frost eller ekstrem kulde. Den blomstrer i midten til slutten av våren.

Texstar fersken

Texstar fersken finnes i soner 6 til 9 og er egnet for områder som får mye sol og har moderat vinter. Vokst i mange av sørstatene, bærer det frukt i slutten av våren. Fersken er en middels størrelse med en hud som er mest gul i fargen. Ifølge nettstedet Learn2Grow produserer den en deilig smaker frukt som er en passende fersken canning, bakervarer og spise fersk. Det er selv fruktbare og krever ikke en annen treet for pollinering. Beskjæring er obligatorisk og bør gjøres når treet er sovende. Den vokser til en høyde og bredde på 12 til 20 fot. Det vokser raskt, og foretrekker jord som er godt drenert med en gjennomsnittlig mengde vann.