Beste etterfølgende blomster

January 27

Beste etterfølgende blomster

Hver hage bør ha minst en rekke etterfølgende blomster. Enten det er i en hengende kurv eller en blomsterpotte på terrassen søle over med blomster, legges det en eksplosjon av farger og ekstra form til hagen. Det er mange forskjellige etterfølgende blomster, hver med bestemte farger, vekst mønstrene, skygge eller sun krav, men det er også noen må-haves for hagen din.

Millioner bjeller

Millioner bjeller plante- eller calibrachoa, har lite blomster som ser ut som miniatyr petunias og vil vare hele sommeren og høsten. Fargene er rosa, blå, gul, fiolett, rød og hvit. Bladene av millioner klokkene er lys grønn, noe som gjør blomster pop ut. Etterfølgende vinrankene kan enkelt nå 3 fot eller mer i en sesong, så sørg for å henge en kurv høy nok så vinrankene ikke trail på bakken; Hvis du plante den i en pott, trimme vinrankene og ser ikke slurvete. Millioner bjeller gjør best i full sol.

Etterfølgende Verbena

Den etterfølgende verbena gjør en utmerket plante for hengende kurver eller gjør en kaskade av blomster over en murvegg. Den kommer i flere varianter inkludert Aztec og Babylon, som trail om en fot til en og en halv fot over på siden av potten eller kurv og har blomster som vil produsere hele sommeren. Fargene kommer i lilla, hvit, rosa og rødt og avgir en nydelig, delikat duft. Etterfølgende verbena foretrekker å være i full sol, men de vil fortsatt trives i delvis skygge.

Spansk sjal/etterfølgende Princess blomst

Spansk sjal eller etterfølgende prinsesse blomst av floribunda arter, er en flerårig at stier til en og en halv fot to fot ned. Disse planter vil gjøre godt i klima der det er ingen frost eller minusgrader: USDA anlegget hardførhet sone 10b og sonen 11. Full sol foretrekkes, men anlegget vil også gjøre godt i delvis sol. Farger inkluderer hvite, rosa og blomstene vil blomstre i høst, og vintermånedene gitt temperaturene ikke slipp dramatisk. Bladene er en orange-Grøn, som virkelig gjør blomster skiller seg ut.