Beste dekorativ pære trær

May 5

Beste dekorativ pære trær

Pære trær dyrkes i kommersielle og bolig landskap i store deler av USA for prangende klynger av hvite blomster de gir. Populære dekorativ pære trær som Manchurian pære trær og Bradford pære blir erstattet med mer hardføre variantene som Southworth danser, Chanticleer og Burgund snø pære trær. Selv om populære i landskaper over hele landet, anbefaler Alabama samarbeidende forlengelse systemet mot Bradford pære trær fordi de er relativt kortvarige trær, ofte synkende etter bare 20 år. Manchurian pære trær blir erstattet av andre varianter eller dekorativ pære trær som er sterkere, ifølge Flemings barnehager.

Burgunder snø

Burgunder Snow (Pyrus calleryana) er en dekorativ pre-treet og medlem av Rosaceae-familien. Dette landskapet anlegget er en av de mest favoriserte dekorativ pære trærne fordi det er en av variantene som bærer de fleste blomstene. Burgunder snø pære trær moden til en høyde på 33 fot og har en spredning av nesten 20 fot. Burgunder snø har en moderat vekst på 12-25 inches årlig og pyramideformet i form. Bladene av dette dekorativ pæretreet er medium mørk grønn og endre til en levende gult og rødt i høst. Våren, er dette treet dekket i klare hvite blomster. En av de beste fordelene til planting Burgund snø pæretreet er at de kan tilpasses en rekke områder, inkludert de med litt alkalisk jord og de med tørre jord, ifølge Flemings barnehager. De beste resultatene, skal dette treet plantes der den mottar fullt sollys.

Chanticleer pære

Chanticleer pæretreet (Pyrus calleryana) er en dekorativ, blomstrende pæretreet som trives med USDA hardførhet soner 5 til 8. Denne planten vokser i surt eller alkalisk jord, godt egnet for en rekke områder, og den foretrekker steder der den mottar fullt sollys. Frukt produsert av Chanticleer pæretreet er brown, runde og måler bare 1/2 tommers diameter. Fra April til mai gir dette treet klynger av hvite blomster hver 1 tomme i diameter. Dette rekke pære kom til USA fra Kina og Korea, hvor de brukte tre produsert av treet for å lage møbler, ifølge Arbor Day grunnlaget. Chanticleer pære modnes til en høyde på 25 til 35 fot og har en spredning av 16 til 25 fot. Dette treet vokser 12 å 24 tommene årlig.

Southworth danser

Southworth danser pære trær vokser i popularitet på grunn av bjørk-lignende bladene som fritt svaier i vinden. Dette dekorative pæretreet modnes til en høyde på 23 fot og en bredde på 14 fot, noe som gjør det til en passende størrelse for bolig- og kommersielle landskap. Denne ovale eller pyramideformet funksjoner sølvfargede-grå til middels grønne blader som gule høsten. Våren gir Southworth danseren en overflod av hvite blomster. Disse blomstene vises i klynge av 8 til 10 blomster og er aksent av lilla-rød pollenbærere. Dette treet er lett å vokse, fordi det er tolerante overfor en rekke forhold, som tørr jord, luftforurensning og litt alkalisk jord.