Beste cellegummi malinger for dekk

August 26

Flekker og selfangere er de vanligste belegg for tre dekk. Enkelte kaller imidlertid for maling på dekk overflaten. Hvis for eksempel en kortstokk er tidligere lakkert, er males det det mest logiske valget. I slike situasjoner er er elastiske paint en topp valget blant profesjonelle entreprenører på grunn av sin holdbarhet, elastisitet og motstand til fuktighet. Maling eksperter som "Maling Pro Magazine" bidragsyter Bruce Hackett foreslå å se på flere egenskaper når du velger et produkt.

Easticity

Cellegummi maling kan strekke opp til 300% av opprinnelig størrelse og deretter returnere trygt fra det punktet. Dette gjør at belegget til og Utvid ved tre. En kvalitet malingsprodusenten tester malingen elastisitet på tykkelsen anbefales det brukes.

Filmen tykkelse

Fullstendig kurert elastomreic paint er 4 til 5 ganger tykkere enn andre typer maling. Forskjellen mellom tykkelsen på vått og tørt maling er direkte relatert til prosentandelen av faste stoffer i paint, som er det som er igjen når malingen har fullt tørket eller kureres. Høykvalitets maling er 40% til 50% tørrstoff. Før maling, se produsentens anbefalte våt filmen tykkelse og bruke maling på at tykkelsen.

Damp overføring

Mens cellegummi maling sel ut vann, må de også tillate tre puste eller overføre gasser slik at de ikke bli fanget, som kan forårsake peeling eller blemmer til coating en kortstokk, velge en maling som gir høye nivåer av damp å passere det heller enn en som er ment å fungere som en damp barriere.

Farge

Ifølge maling kvalitet Institute velger produsenter ikke å produsere cellegummi maling i mørkere nyanser fordi egenskapene som aktiverer sin elastisitet og holdbarhet også føre til mørkere farger lysere eller visne raskere enn andre maling når de utsettes for sollys. Hvis en mørkere farge er et krav, brukes Akryl maling på den elastiske. For dekk, men dette kan føre til lettere cellegummi maling vises gjennom og vil kreve nytt belegg før.