Beste Attic strålende barrierer

February 26

Beste Attic strålende barrierer

Strålende barrierer er utformet for å holde hus kjøligere om sommeren av isolerende mot solvarme og varmere om vinteren ved å reflektere varmen tilbake i huset. De er spesielt effektive på å redusere temperaturen kontrollere kostnader når en del av varme eller kjølesystem går gjennom loftet eller hvis huset ligger i en ekstremt klima. Likevel, et strålende barrieresystem kan redusere oppvarming og kjøling kostnader i noen hus, overalt i verden. Et strålende barriere system krever hus undersøke nøye hennes klima, bygging av bestemte hus i spørsmål og problemer. Huseiere bør konsultere med en strålende barriere installasjon ekspert bestemme det beste systemet for deres hjem.

Reflekterende folie

Et reflekterende folie barriere består av et tynt lag av aluminium laminert til et tynt lag med substrat. Dette underlaget kan lage papir, papp plast sheeting eller noe lignende. Barrieren kan ha aluminium på en eller begge sider og er vanligvis installert inne loftet. Ifølge den Oak Ridge National Laboratory (ORNL), denne typen barriere bør ha en emittance (mengden energi som passerer gjennom barriere) ratifisere av mindre enn.1. Denne informasjonen finnes på etiketten.

Taket Sheathing

Taket vindsperre--kryssfiner brukt som base for hjemmet er helvetesild, kan også produseres med en aluminium strålende barriere belegg påføres. Denne typen strålende barriere brukes primært i nye taket installasjoner eller erstatninger som følte og Helvetesild må erstattes på våtrom. Som strålende barriere taket vindsperre må installeres av en roofer, kan det være ganske dyrt.

Reflekterende Chips

Reflekterende chips er små biter (dvs 1 x 2 tommer) av aluminium belagte substrat som brukes i situasjoner der isolasjon er eksponert på gulvet på Loft plass. Flisen er lagvis oppå isolasjonen om 1/2-tommers tykke og utføre de samme pliktene som strålende barrierer som installeres på veggene som reflekterer varmen fra solen før den når isolasjon laget.

Stråling kontrollere belegg

Stråling kontroll belegg er en spray-on strålende barriere brukt mye på samme måte som maling. Avhengig av produsentens blanding, er det brukt en målt tykkelse og muligens brukt på en bestemt grunning materiale. Denne typen belegg gir mindre emittance beskyttelse enn andre strålende barrierer, men den kan brukes til å dekke mer variert overflater enn andre former for strålende barrierer.