Beste anlegget gaver

January 4

Beste anlegget gaver

Høyre-anlegg kan få ro, skjønnhet og bindestreker av farge i ethvert hjem. Som gaver er planter utmerket for bursdager, brylluper, jubileer og andre spesielle anledninger, enkeltpersoner kan se på deres planter år etter å ha mottatt dem og husker tidligere hendelser. Noen av de beste anlegg gavene inkluderer bambus, bonsaitrær og kaktuser.

Bambus

Bambus er en plante i Gramineae (gress) familie av planter, som vokser hovedsakelig i monsunen regioner i Øst-Asia. Ifølge The Columbia Encyclopedia, det er det høyeste gress anlegget i verden, og kan noen ganger nå 100 fot i høyden. Mens individer (spesielt i Asia) vanligvis bruker bambus planter som industrielle materialer for produksjon av møbler, stillas, kjøkkenutstyr og papir, planter også gjøre gode gaver. Bambus skudd er permanent grønt, raskt voksende og lett å omsorg for. I tillegg trene horticulturists vanligvis ett eller flere planter å vokse i mønstre eller design. For eksempel på Valentinsdag kunne du gi en hjerteformet bambus (som du finner online eller på en lokal anlegget butikk) til betydelige andre.

Bonsaitrær

Ordet bonsai består av to japanske ordene: "Bon," som betyr skuffen, og "Sai," som betyr plante eller vokser, ifølge Bonsai gartner. Dermed er bonsai kunst vokser en plante, vanligvis et tre, i en liten skuff eller beholder. Målet er å produsere en miniatyriserte eller forkrøplet versjon av treet, som horticulturists oppnå gjennom forsiktig opplæring og beskjæring. Kjøpe en pre utdannet bonsai-treet er ikke så dyrt som det en gang var, som kunsten å bonsai blir mer utbredt. Ifølge ovenfor kilden er en av de mest populære typene bonsai treet bald cypress, som er sakte voksende og tilpasses ulike jordsmonn og klima. Det er også kjent for sin lyse blader, som slår en brun-oransje farge i høst. Hvis du gir en bonsai-treet som en gave, sørg for å inkludere instruksjoner for omsorg.

Kaktus

Det er to hovedgrupper av kaktus: ørkenen kaktus og jungel kaktus, der begge inneholder mange fargerike, iøynefallende og lett-å-care for arter som er flott for gaver. Ifølge kaktus Guide, ørkenen kaktus---som er innfødt til Amerika og nærliggende øyer---er den bedre kjente variasjonen. Disse vanligvis flowerless planter funksjonen avrundet, sylindriske eller flat stengler som er dekket med karakteristiske spines eller torner. Mens ørkenen kaktus er en god gave valg, jungel kaktus er kanskje enda bedre, som de produserer vibrantly farget blomster. Noen av beste jungelen kaktus for gaver inkludere Thanksgiving, jul og påske kaktus (kjent som ferie kaktus).