Best vurdert liten verktøykasser

October 8

Best vurdert liten verktøykasser

Liten verktøykasser varierer i størrelse, materiale, stil og pris, og hvilke som er best rangerte avhenger delvis som trenger dem og til hvilke formål. Verktøykasser er laget med materialer som plast, stål, metal, rustfritt stål og, i sjeldne tilfeller, tre. De beste rangerte liten verktøykasser varierer i størrelse fra 16 inches til 26 tommer, og prisene som forbrukerne kan forvente å betale falle innenfor området av $10 til $70. Forbrukere og leverandører har bestemt preferanser og meninger om små verktøykasser basert på stil, verdi, holdbarhet, produsentens rykte og utseende. Alle disse faktorene påvirker hvilke liten verktøykasser motta de beste karakterene.

Plast

Plast verktøyet veier mindre, ikke vil ripe etasjer eller benkeplater og rust ikke. Noen plast verktøykasser med gode karakterer er:

HOMAK svart plast verktøyet boksen er laget av kraftig plikt plastikk og har en dobbel klinke, en plastikk brett setter og flyttbare i lokket oppbevaringsrom.

Plano Molding verktøyet boksen med Grab-N-Go blindpassasjerer er laget av høy plast, har en overdimensjonerte håndtaket, messing låsene, en topp heis ut skuff, en dyp nederste skuff og to blindpassasjer-boksene.

Black & Decker rask klinke verktøyet boksen er laget av høy plast og tilbyr en ettall-hånd rask-latch system, to i lokket arrangører, en kraftig tote brett og en enkelt-håndtak.Stanley arbeid Bostitch verktøyet boksen med brett er en kraftig verktøykasse med tote skuff, to i lokket arrangørene for småting, nikkel belagt låsene og en bred, gummi-belagt håndtak.Håndverker (Sears) plast hånd boksen er en bred plast verktøykasse. Coveret inneholder små deler arrangørene.

Flambeau Zerust Brute verktøykassa var den best rangerte liten toolbox av Bestcovery, et fellesskap av kunnskapsrike forbrukernes talsmenn. Denne høy gjennomslagskraft copolymer verktøykassen har en i-lokk lomme for et sagblad og en slot for stikkontakter. "Alle disse funksjonene i en verktøykasse med nesten to kubikkfot kapasitet gjør dette beste verktøykassen for mange."

Ifølge DIY svaret fyren, de beste gjør-det-selv "liten verktøykasse er opprinnelige Stanley arbeidsstyrke DIY plast verktøyet boksen assistent."

Metall, stål eller rustfritt stål

Noen små metall verktøykasser vurdert svært forbrukerne er:Excel 5-skuff bærbare metall verktøykassen er laget av stål og har scratch og kjemisk motstandsdyktighet pulver-strøk maling.

HOMAK Steel Hip-tak verktøyet boksen har en ripebestandige finish.

Stack på serien av stål verktøyet boksene tilbud: stål endestykker, nikkel-belagt stål drawbolts, full lengde piano hengsler, stål håndtak og holdbar rust - og væske-resistent epoxy finish.

Knaack hånd verktøy bokser er laget med 18-gauge stål konstruksjon med pulverbelegg, avtagbart stål brett og gummiføtter.

Torin store røde hånd-bort verktøyet boksen er konstruert av massivt stålmateriale med en bakt emalje, korrosjonsbestandig pulver-belegge slutten.

Handelsmann Bright aluminium Diamond belagt Handheld transportabel verktøyet boksen er den dyreste av små verktøykasser. Det tilbyr slitesterke og lette aluminium bygging, lys, rust-motstandsdyktig overflate, låsing klips, flyttbare plast organizer skuff og en enkel bærehåndtak.

Kombinert metall og plast

To av de beste rangerte liten verktøykasser er konstruert med en kombinasjon av stål og plast. De er:

HOMAK rustfritt stål verktøyet boksen (23 tommer) er produsert med topp-grade rustfritt stål for styrke og holdbarhet. Denne plast og stål kombinert verktøykassen har en stål dobbel klinke system.

Stabel-Deluxe Professional stål/plast verktøyet boksen (22 tommers og 26 tommer) har en svart galvanisert stål kropp og en galvanisert stål slitebane som gir ekstra støtte og styrke i midten og nederst. Det er fullt låsbare og inneholder en flyttbar tote skuff.