Best utendørs blomster for Front Yards

June 4

Best utendørs blomster for Front Yards

Selv om flerårige blomster er ryggraden i en blomsterhage, reduserer kort blomstrende periode av nesten alle varianter av flerårige blomster deres ønskeligheten som landskapet materialer til forgården. Årlige blomster, derimot, blomst kontinuerlig for hele vekstsesongen. De kommer i tilsynelatende uendelige varianter, og nesten alle krever ikke spesiell pleie utover vanlige vanne og gjødsle.

Ettårige planter

Det er ingen tvil om det: årlige blomster er show-stoppere hagen. De blomstrer produktivt fra våren til frost dreper dem i høst. Dette gjør dem ideelle for front yard, der betyr alt. Selv om de kommer i en rekke farger og flower typer, for den største effekten i forgården, plante en enkelt rekke årlige blomster masser i senger og grenser. Den store massen av en enkelt farge er mye mer tydelig fra gaten enn en seng som er fylt med mange farger, former og størrelser.

Generelt

For en forgård som får en respektabel mengde direkte sol per dag - fra seks til åtte timer - plante generelt ettårige. Dette er blomster som trives i full sol til delvis skygge, krever moderate mengder fuktighet, god drenering og tilstrekkelige mengder gjødsel. Ettårige beste for disse typer nettsteder inkludere marigolds, kosmos, bachelor knapper og Ridderspore.

Skygge-Tolerant

Selv om alle årlige blomster krever noen direkte sol for å blomstre, noen produserer et respektabelt antall blomstrer i delvis å det meste skygge. Impatiens tolerere de fleste skyggen av noen årlige blomst, produserer store mengder blomster til frost dreper dem. Snapdragon, lupine, stemorsblomst og sweet alyssum foretrekker kjøligere vær og bloom lenger hvis dyrket i delvis skygge under varmt sommervær.

Elsker solen

Hvis forgård bakes i solen hele dagen, plante ettårige som trives i solfylte steder. Ny hybrid solsikker vokse kortere enn arter varianter, noen så kort som 12 inches, som er en ideell høyde for front yard. Andre sun-loving ettårige inkluderer zinnias, moss roser, salvie og 4 o'clocks. Mulch jord i blomsten senger med en dekorativ mulch som bokhvete skrog, kakao skrog, strimlet bark eller farget alvor. Mulch sparer også vann, reduserer behovet for kunstig vanning.