Best rengjøring forsyninger for kjøkken

February 19

Opprettholde best rengjøring forsyninger for kjøkken i et lett tilgjengelig sted vil gjøre hverdagen rengjøringen til en lek. Best rengjøring forsyninger er svært enkel og billig. De fleste av dem er trolig allerede i skapet ditt, du bare ikke kan være fullt klar over deres allsidighet eller rengjøringseffekt.

Klor

Bleach er blant de mest allsidige rengjøringsmidler. Det er en naturlig avfettingsmiddel, flekker og er den ledende anti-bakterielle agenten i andre navn merkevare rengjøringsprodukter.

Hvit destillert eddik

Miljøvennlig, eddik er en mold remover og gir stripefrie vinduene. Eddik bryter ned mineral buildup i kaffemaskin og rundt avløp.

Natron

Som ikke-slipende rensemiddel gir natron en mild pimpstein som ikke vil ripe overflater. Natron er en naturlig lukt remover. Kombiner med eddik i søppel fjerning og sink drain opprette en skummende renere for å fjerne lukt.

Ammoniakk

En av de beste rengjøring forsyninger for kjøkkenet er ammoniakk. En allsidig renere brukes som avfettingsmiddel, overflaten renere, vinduspusser og gulvet stripper. Ammoniakk bør aldri få lov til å komme i kontakt med blekemiddel, blandingen skaper en giftig gass.

Oppvaskmiddel

Kombiner oppvaskmiddel med eddik, blekemiddel eller ammoniakk opprette sterkere rengjøringsmidler.

Kalsium, Lime Rust Remover

For tung rust og mineral flekker der det er en masse hardt vann, et produkt utviklet for å fjerne mineraler kan være nødvendig. Følg sikkerhetsreglene.

Spray flasker

Holde en rekke spray flasker i din rengjøring forsyninger for kjøkkenet. En 10 prosent løsning med blekemiddel og vann i en flaske vil tjene de fleste formål for rask rengjøring og desinfisering. En sprayflaske eddik og vann fjerner mild mineral buildup og lage vindu rengjøringen lettere. En sprayflaske med ammoniakk vann gjør for en rask hver dag mopping løsningen uten behov for en bøtte. Pass på å riktig merke alle flasker.

Papirhåndklær

Papirhåndklær og en spritz fra din sprayflaske blekemiddel vann er best for å fjerne det første laget av gunk. Tørke overflaten ned og kaste bort før du fortsetter med mer rengjøring.

Grønne Scrubber

Grønne scrubbere gir et ikke-slipende verktøy for å fjerne tunge buildup på overflater og kjøkkenutstyr.

Plastkort

Lagre de gamle kredittkortene, gavekort og andre lignende plastkort bruke som en ikke-skrape skrape. Flott for daglig bruk i potter eller ovn rengjøring.

Svamper

Svamper er enklere å bruke enn vaskekluter som de absorberer mer fuktighet for mindre turer tilbake til vasken for skylling.

Tannbørste

Få ekstra bruk gamle tann børster, de er beste for å komme inn i trange hjørner.