Best Potting jord for en slange-Plant

October 24

Snake anlegg (Svigermorstunge), også kjent som mother svigerfar tungen, vokser som grønn flerårig i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 til 12. Anlegget green, læraktig, sword-formet bladene vokse oppreist 2 til 4 føtter, danner klumper 1 til 2 fot bred. Noen slange varianter har spraglete blader med mørk-grønne striper og kremet gul kanter. En slange-plant tåler lite lys og tørr vekstforhold. Så er det egnet som en houseplant. Bruk en god potting jord blanding for å vokse en sunn slange-plant.

Potting jordegenskaper

Best potting jord for en slange-plant drenerer godt og evnen til å tørke ut mellom vanning økter. Jord som holder våte forårsaker rot råtne i en slange-plant. Jord må bo løs og ikke kompakt når vannet ofte. Av mate slange-plant en eller to ganger i løpet av sommeren, kan det bo i samme container i tre til fem år. Når anlegget blir overfylte, transplantasjon det å en større beholder som har en frisk potting jord blanding laget med like mengder jord, torv moss og sand.

Jord-komponent

Snake planten vokser best i en potting jord blanding som inneholder en del jord. Kommersielle potting jord eller matjord kan brukes. Et annet alternativ er å grave opp noen hage jordsmonn og steriliseres i en ovn. Sterilisering jord krever forlater den i en ovn som er 200 grader Fahrenheit til jordas temperatur er 180 grader Fahrenheit. Etter at jorden kjøler, kan den brukes i potting jord blanding.

Torv Moss komponent

Den torv moss delen av en potting jord blanding legger en kilde til slow-release næringsstoffer. Det også holder blandingens tekstur løs og forbedrer blandingens drenering. Torv moss inneholder noe fuktighet mens overflødige vannet renne. Vel-råtnet kompost kan brukes i stedet for torv moss.

Sand komponent

Sand oppretter en rask-drenering potting jord blanding som er egnet for planter som ikke tolererer våt jord. Sand holder ikke fuktighet; det tillater vannet å strømme gjennom en potting jord blanding. Det hjelper også for å lage en potting jord blanding som har en løs tekstur.

Hvis potting jord blanding lekker ut beholderen slange-plant drenering hull, da dekke drenering hullene med netting. Netting kan vannet ut av beholderen, men holder potting jord blanding inne i beholderen.