Best Home produktet for å rengjøre badet fliser

February 5

Best Home produktet for å rengjøre badet fliser

Bad rengjøring er en rutine og viktig ork i alle hjem. Rengjøring Baderom fliser kan kreve arbeider med såpe avskum, fet rester og mineraler fra vann, men. Disse innskuddene kan være plagsom og kan kreve sterke kjemikalier og tunge skrubbing. Heldigvis, rett hjem rengjøring kan bidra rense Baderom fliser enklere og mindre tidkrevende.

Metoden daglig dusj Spray

Metoden daglig dusj Spray renere er ikke giftig fliser og badekar renere som brukes på overflater uten å skrubbe eller skyll. Resultatene kan ta opptil tre eller fire uker, men produktet gjør fjerne såpe avskum, flekker og mugg, ifølge Galttech. Du må spray alle områder, men. Produsenten sier at ingen dyr brukes i å teste produktet.

KABOOM bad, badekar & flis renere

I en side-ved-side test av bad rengjøringsmidler som inkluderte både skrubbing bobler og Kaboom bad renere, forutsatt Kaboom lettere rengjøring og bedre på grout og rustflekker, i RetroHousewife. KABOOM var lov til å sitte på badet fliser overflater i ett til tre minutter, så skylles med en våt klut til ingen renere rester igjen. KABOOM fungerte spesielt godt på vanskelig tilgjengelige områder rundt kraner og knotter, uten skrubbing.

Grønn arbeider naturlige bad renere

Mange forbrukere er interessert i organisk produkter som er mindre giftig for miljøet, tente en rekke nye økologiske produkter på hyllene for miljøbevisste. Green Works, laget med plante - og mineral-baserte ingredienser, ble vurdert av ConsumerReports.org som beste badet rengjøringsmiddel blant dem som hevdet å være naturlig. Nettstedet informerer bruker produktet ofte fjerne og hindre mugg oppbygging.

Oksygen bleke renere

For de som foretrekker et enklere og billigere produkt som de kan holde i hånden en rekke hjemme rengjøring aktiviteter, AskTheBuilder anbefaler å bruke oksygen blekemiddel renhold bad flis. Oksygen blekemiddel gjør en god jobb fjerne skitt og smuss som pinner på badet fliser fugemasse og vil ikke skade tilstøtende tepper.

Hjemmelaget renere

Mange uttrykke bekymring om sterke kjemikalier i hjemmet rengjøring produkter og foretrekker å gå tilbake til gamle rengjøringsmidler som våre besteforeldre brukt til å rense kjøkken og bad. MrsCleanUSA anbefaler en hjemmelaget renere med ½ kopp ammoniakk, ½ kopp vanlig hvit eddik, ¼ kopp vasking brus (boraks) blandet i 1 gallon av vann. Det gjør så godt en jobb som dyre, kommersiell rensemidler. Hell noen av løsningen i en sprayflaske og gjelder bad flis overflater. Skyll flisen grundig og buff flis lett med en ren klut.